Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ESNAF ZİYARETİ !

ESNAF ZÄ°YARETÄ° !

Ereğli TSO seçimleri için geri sayım sürüyor.


Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş yönetim kurulu üyeleri ve yeni dönemde birlikte çalışacağı ekip arkadaşları ile birlikte Oda üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Dün çarşı merkezi ve Yalı Caddesi üzerinde bulunan Kdz. Ereğli TSO üyesi esnafları ziyaret ederek Keleş ve ekibi bugünde Erdemir, Uğur Mumcu, İbrahim Efe Caddesinin bir kısmı, Göztepe ve Meydanbaşı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren TSO üyesi esnaflarımızı ziyaret edip sohbet etti.

Çok sayıda esnafı ziyaret eden BaÅŸkan KeleÅŸ ve ekibine esnaflar sıcak ilgi göstererek “devam” mesajı verdi.

 Kendisine ve ekibine gösterilen güven ve desteÄŸin kendisini çok mutlu ettiÄŸini dile getiren BaÅŸkan KeleÅŸ

" Yaklaşık 4,5 yıllık görev süremiz içerisinde hiç kimseyi ayırt etmeksizin kapımız herkese açık oldu. Bize ulaÅŸan her türlü talebi yerine getirmeye, sorunu çözmeye çalıştık. Kdz. EreÄŸli’nin sorunlarını hep dile getirdik. Ä°lçemiz ekonomisinde ki pastanın daha da büyütülmesi ve sektörel çeÅŸitliliÄŸin artırılması noktasında önemli projeler hazırladık. Ä°nÅŸallah yeni dönemde yeni ekibimiz ve tüm TSO üyelerimizle birlikte bu projeleri hayata geçireceÄŸiz. Biz hiçbir zaman afaki söylemlerde bulunmadık. Gerçekçi, yapılabilir projeler hazırladık ve takibini yaptık. Kdz. EreÄŸli TSO yönetimi olarak sadece bir-iki sektörün deÄŸil tüm sektörlerin problemlerinin çözümü, geliÅŸmesi ve büyümesi için çalıştık. Bundan sonrada aynı anlayışla yolumuza devam edecek. Ä°nsanız, elbette yapamadıklarımız, hatalarımız, eksiklerimizde olabilir. Biz hep kucaklayıcı olduk. Bundan sonrada öyle olacağız. Bizlere verdikleri desteklerden dolayı tüm üyelerimize teÅŸekkür ediyorum."dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo