Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ESNAF KAN VERDİ!.

ESNAF KAN VERDİ!.

Alaplı Esnaf ve Sanatkar Odası ile Kızılay Alaplı Şubesi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Merkez Camisi önünde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına, esnafların yanı sıra vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelğeç, gazetecilere yaptığı açıklamada, oda olarak ikinci defa kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Kan bağışı kampanyasını geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini vurgulayan Gelğeç, şunları kaydetti:

"Merkez Camisi önünde havaların yağışlı olması nedeniyle kan bağışı kampanyasını Türk Kızılayı kan bankasına ait otobüste yapıyoruz. Sabah saatlerinde başlayan kampanyamıza esnafımızın yanı sıra vatandaşlarımızın da ilgi gösterilmesi bizleri mutlu ediyor. İkinci düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasını yılda iki kez yaparak geleneksel hale getirmek istiyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Hiç ummadığımız bir anda kendimizin veya bir yakınımızın kana ihtiyacı olabilir. Kan özelliği itibarıyla üretilebilen bir ürün değildir. Sadece sağlıklı insanlardan temin edilebilir. Yapılan kan bağışları ile milyonlarca insan hayata tutunmaktadır. Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına destek olmasını istiyoruz."

Türk Kızılayı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit de kan bağışında bulunarak destek olan esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo