Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ESNAF, BELEDİYE BAŞKANINA TEPKİ GÖSTERDİ!.

ESNAF, BELEDİYE BAŞKANINA TEPKİ GÖSTERDİ!.

Zonguldak’ta etkili olan ÅŸiddetli yağış nedeniyle su basan iÅŸ yerlerinde temizlik ve hasar tespit çalışmalarına baÅŸlandı. 

Kentte etkili olan saÄŸanak nedeniyle il merkezindeki GazipaÅŸa Caddesi’nde su basan iÅŸ yerlerinde birçok malzeme ve eÅŸyanın su altında kaldığı görüldü. 

İş yeri sahipleri dükkanlarındaki çamurlu suları tahliye etmeye ve eşyalarını kurtarmaya çalışırken, belediye ekipleri de yağış nedeniyle sürüklenen molozları temizlemeye çalıştı.

- Belediye Başkanına tepki gösterildi

Bir vatandaşın cep telefonuyla çektiÄŸi görüntülerde, Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir’e, GazipaÅŸa Caddesi’ndeki bir alışveriÅŸ merkezinde inceleme yaptığı sırada iÅŸ yeri sahiplerinin tepki gösterdiÄŸi görüldü.

Görüntülerde bir vatandaşın, "Ekipler gelmeden gidemezsiniz. Ekipler gelsin, ayrılın buradan" ÅŸeklinde tepki göstermesinin ardından Akdemir’in telefonla ekipleri aradığı ve belediye baÅŸkanının yaÅŸadığı zor anlar görüntülere yansıdı.

Öte yandan meteoroloji yetkilileri, kentte son 24 saatte metrekareye düşen yağış miktarının 82 kilogram olduğunu belirtti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo