Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ESKİ MAHALLE MUHTARININ ÖLÜMÜ !.

ESKİ MAHALLE MUHTARININ ÖLÜMÜ !.

Ereğli`de amcası eski mahalle muhtarını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi.


Olay Kdz. Ereğli ilçesi Uzunçayır Mahallesi'nde yaşandı.

Kocaali Mahallesi'nin eski muhtarı 57 yaşındaki Recep Er'in, sabaha karşı 05.00 sıralarında öldüresiye dövülerek yeğeni Ö.E. tarafından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Durumu ağır olan Er, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olaya ilişkin olarak amcasını yaralı halde hastaneye getiren Ö.E. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Burada sorgusu tamamlanan Ö.E. işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

ESKİ MAHALLE MUHTARININ ÖLÜMÜ !.

Ereğli`de amcası eski mahalle muhtarını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın8
gülücük7
üzgün3
hayran2
şaşkın2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
EMEL GÜNGÖR

07 Kasım 2019 - 23:54

Onun merhameti bir annenin yavrusuna olan merhameti kadar gercektir.Delidir doludur ama asla yapmaz çünkü o yalan söyleyemez biz evladımızı kanımızı canımızı tanıyoruz sonuna kadar da arkasında değil YANINDAYIZ seni çok seviyoruz canımın içi seni bizden iyi kimse tanimaz bizden dinlesinler seni bizdennn !!!!

Betül Ayşe Topuz

07 Kasım 2019 - 20:38

O boynunu hiç bükme abi burda olduğu gibi dimdik yürü her zaman biz sana inanıyoruz senin içini yüreğini biliyoruz zanlı dediğin tedirgin olur sen dimdik yürüyorsun bilmeyen senin içini yüreğini tanımayan konuşur ama biz tanıyoruz tek suçun hastaneye götürmek herkese de ders olsun kimseyi arabanıza alıp hastaneye götürmeyin sonra katil zanlısı olarak anılırsınız yok yere ! BİZİM CANIMIZ ÖYLE ŞEY YAPMAZ

Yorum Yazın

Canlı Radyo