Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Eski Karısını Öldüren Katil Zanlısı Tutuklandı !.

Eski Karısını Öldüren Katil Zanlısı Tutuklandı !.

Zonguldak`ta boşandığı ikinci karısının Ankara`ya gidiyorum diyerek kayıplara karıştığını iddia eden katil zanlısı kocanın, boşandığı eşini bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.


Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde maden işçisi olarak çalışan 41 yaşındaki Murat B., 7 AÄŸustos 2018 tarihinde Karaelmas Polis Merkezine baÅŸvurarak yakın zamanda boÅŸandığı ikinci eÅŸi Dudu ÇeÅŸtepe'nin (40) 3 AÄŸustos 2018 günü “Ankara'ya gidiyorum” diyerek evden ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alamadığını beyan ederek kayıp baÅŸvurusunda bulundu. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda kayıp olarak bilinen Dudu ÇeÅŸtepe'nin öldürülmüş olabileceÄŸi ihtimali deÄŸerlendirildi. Olayda bir takım şüpheler ve çeliÅŸkilere iliÅŸkin bulgular elde edilmesi üzerine Zonguldak Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı koordinesinde Cinayet Büro AmirliÄŸi adeta dedektif gibi iz sürdü.

SoruÅŸturmayı derinleÅŸtiren ekipler yaklaşık 8 aylık çalışmanın ardından önceki gün kayıp baÅŸvurusunda bulunan koca Murat B. ile Murat B.’nin annesi Y.B. (68), ilk eÅŸi H.V.(40), ve kızları T.B.(22) ve G.B.’yi (19) Karabük'ün Yenice ilçesine baÄŸlı Ibrıcak köyünde gözaltına aldı. AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğüne getirilen zanlılar buradaki sorgularının ardından sabah saatlerinde geniÅŸ güvenlik önlemleri eÅŸliÄŸinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen katil zanlısı eski koca Murat B., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının annesi Y.B., ilk eÅŸi H.V. ve kızları T.B. ve G.B. ise adli kontrol ÅŸartıyla serbest bırakıldı.

Ormanlık alanda bıçaklayarak öldürmüş

Yapılan tahkikatta kayıp baÅŸvurusunda bulunan Murat B.’nin boÅŸandığı eÅŸi Dudu ÇeÅŸtepe’yi kendisini aldattığı gerekçesiyle 3 AÄŸustos 2018 günü Gökçebey-Yenice yolu üstünde bulunan Kabalaklı mevkisinde ormanlık alana götürdüğü ve burada bıçaklayarak öldürdüğü, cesedi ise olay yerinde bıraktığı ortaya çıktı. Zanlı Murat B.’nin cinayeti itiraf etmesinin ardından bölgede geniÅŸ çaplı arama çalışması gerçekleÅŸtiren Cinayet Büro AmirliÄŸi ekipleri, yaklaşık 8 saatlik çalışmanın ardından Dudu ÇeÅŸtepe’ye ait olduÄŸu tahmin edilen kafatası ve kemikler buldu. DNA incelemesi için kafatası ve kemikler Ä°stanbul Adli Tıp Kurumu BaÅŸkanlığına gönderilmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo