13 o C Kdz. Ereğli

ESEM’in başarısı...

Satrançta Türkiye’nin şampiyonları belli oldu. Düzenlenen turnuvaya Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden katılan iki sporcu ise büyük başarı elde etti.

Spor 6 yıl 3 ay 5 gün 4 saat 57 dakika önce 1773

Haberi Paylaşın

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen ve Türkiye’nin 81 ilinden toplam 2 bin 810 sporcunun hamlelerine sahne olan dev şampiyonada nefes kesen müsabakalar yaşandı.
Türkiye Küçükler Şampiyonası, Türkiye Yıldızlar Şampiyonası ve Türkiye Emektarlar Şampiyonası’nda 9 turluk zorlu mücadelenin ardından 27 kategoride gerçekleşen ödül töreninde şampiyonlar geçidi yaşandı. Şampiyonada, küçükler ve yıldızlarda toplam 293 sporcu milli takım havuzuna girmeyi başardı.
TSF Başkanı Gülkız Tulay törende yaptığı konuşmada; Türkiye Küçükler, Yıldızlar, Emektarlar Şampiyonaları’na katılımın her geçen yıl rekor düzeyde arttığını söyledi.
ESEM’den 2 sporcu milli takıma seçildi
Şampiyonaya katılan kısa adı ESEM olan Ereğli Satranç Eğitim Merkezi sporcularından 2’si de milli takıma seçildi. Şampiyona 8 sporcu ile katılan ESEM’den Serhan Berat Özdemir ikinciliği, Egemen Aydın ise 17. oldu. İki sporcu da, elde ettikleri başarıları ile milli takıma girme başarısını gösterdi. ESEM Kurucusu Nalan Özdemir, sporcularını tebrik etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 9 saat 43 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 55 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 7 saat 56 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 5 saat önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 4 saat 34 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 2 saat 13 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 22 saat 49 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 17 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 saat 24 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 6 saat 50 dakika önce KAZA ; 2 YARALI