Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ESEM, YENİ MEZUNLARINI VERDİ

ESEM, YENİ MEZUNLARINI VERDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kısa adı ESEM olan Ereğli Eğitim Satranç Merkezi’nden mezun olan öğrenciler için “yılsonu sertifika ve madalya” töreni gerçekleştirildi.
ESEM Kurucusu Nalan Özdemir, Ereğli Öğretmenevinde düzenlenen törende yaptı konuşmada, eğitim sezonunun verimli geçtiğini söyledi. Amaçlarının ise Türkiye’yi yurtdışında temsil edebilecek milli takım düzeyinde sporcu yetiştirmek olduğunu belirten Özdemir, şöyle dedi:
POLONYA’DA İKİ ESEM’Lİ…
“2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Ereğli Satranç Eğitim Merkezi olarak yaşları 5 ile 16 arasında değişen 500 öğrenciyi satranç sporu ile buluşturduk. Eğitim sezonumuz verimli geçti.  Serhan Berat Özdemir ve Egemen Aydın sporcularımız, milli takım altyapısına seçildiler.
Yeni sezon faaliyetlerimize de ara vermeden başladık. 18 Haziran ile 13 Temmuz’u kapsayan zamanda Yaz Kamplarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Öte yandan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı erken kayıt dönemimiz başladı. Son tarih ise 30 Haziran’dır.
Amacımız, satranç sporunu yaygınlaştırarak il ve ilçemizde milli takım seviyesinde sporcuları yetiştirip ülkemizi yurtdışında temsilini sağlamaktır. Bu kapsamda ise 29 Haziran – 8 Temmuz tarihleri arasında Polonya’nın Krokow kentinde gerçekleştirilecek Avrupa Okullar Satranç Turnuvasına, ESEM sporcusu Türkiye 2’ncisi Serhan Berat Özdemir de katılarak ülkemizi temsil edecektir.”
Öte yandan yılsonu ve sertifika ve madalya töreni ile mezun olan 70 öğrenciye madalya ve sertifika verildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo