Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERTUĞRUL "BATI KARADENİZ SAHİPSİZ"

ERTUÄžRUL "BATI KARADENÄ°Z SAHÄ°PSÄ°Z"

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, ziyaretlerini sürdürüyor


14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi, ekibi ve partisinin Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe Örgütü yöneticileri ile birlikte gerçekleÅŸtirdiÄŸi program ve ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem ErtuÄŸrul, 17 Nisan akÅŸamını da Karadeniz EreÄŸli’nin Kocaali mahallesine baÄŸlı Ahmetçikler ziyareti ile deÄŸerlendirdi.
Beraberinde kalabalık bir toplulukla gittiÄŸi köyde Eylem ErtuÄŸrul’u DEVA Partisi Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Handan Aktimur da yalnız bırakmadı. 
VatandaÅŸlarla birlikte iftar yapan ErtuÄŸrul, iftar sonrasında da mahallelilerle sohbet etti. Teravih namazı öncesi Kocaali sakinlerine hitaben bir konuÅŸma yapan ve 14 Mayıs seçimlerinin önemine iÅŸaret eden Eylem ErtuÄŸrul, bu seçimlerin Türkiye, Zonguldak ve Karadeniz EreÄŸli için bir dönüm noktası olduÄŸunu belirterek; “21 yıldır devleti ve ülkeyi yönetenlerin ortaya koydukları yanlış tarım ve ekonomi politikalarıyla ilçemizin köylerinde de üretim zarar gördü. Ãœreticimiz, hayatının en zor yıllarını bu iktidarla yaÅŸadı. Tek adam rejiminin ülkeye huzur, ferahlık ve zenginlik getireceÄŸini iddia edenler, Türkiye’yi kalkındırmak yerine buÄŸdaya bile muhtaç bir ülke haline getirdiler.”, dedi. 13.CumhurbaÅŸkanı Adayı ve partilerinin genel baÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun 84 milyonluk ülkenin umudu haline geldiÄŸini kaydeden ErtuÄŸrul ÅŸu görüşleri de paylaÅŸtı:
“Ellerini koydukları her iÅŸte baÅŸarısızlık üstüne baÅŸarısızlık yaÅŸayan AKP iktidarı, sebep olduklarının hesabını halka vermek yerine her seferinde suçu bir türlü kimler olduklarını açıkça ortaya koyamadıkları hayali dış güçlerin üzerine atmakla kendini kurtaramaz. Yeni yüzyıla giren Türkiye, üretimden gelen gücünü bu iktidar döneminde yitirirken, ne yazık ki, tarımda dahi baÅŸka ülkelere muhtaç hale geldi. AcizliÄŸini görmezden getirmek adına da hayali senaryolar, türlü yalanlar ve iftiralarla günü kurtarmanın telaşına düşenlerin 14 Mayıs’tan sonra sığınacak hiçbir bahaneleri kalmayacak. Ãœlkeyi içinde bulunduÄŸu kaostan kurtaracak tek reçete sayın KılıçdaroÄŸlu ve Millet Ä°ttifakı’nın hayata geçirmeyi vaad ettiÄŸi projelerdir. Biz vatandaÅŸlarımızın yaÅŸanan tüm bu olumsuzluklara sandıkta dur diyeceÄŸine inanıyoruz. Sizlerden de destek bekliyoruz.”
Karadeniz EreÄŸli’nin, 2000’li yılların başına kadar tarımsal alanda Batı Karadeniz’in öncü köylerine sahip olmasına raÄŸmen AKP iktidarında birçok ilin köylerine nazaran temel destek ve projelerden yararlanamadığına dikkat çeken CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem ErtuÄŸrul, ilçenin tamamen Erdemir’e bağımlı hale getirildiÄŸini, TTK’nın küçültmesi hamlesi ile ekonomik gücü elinden alınan, hayat pahalılığı ve geçinme zorluklarının etkisiyle esnafı kepenk kapatan ilçede bir yandan da köylerin göç vermeye devam ettiÄŸini söyledi. Ä°ÅŸsizlikle mücadele eden EreÄŸli gençlerinin ekmek paralarını kazanmak ve hayata dört elle sarılmak için çareyi baÅŸka memleketlere göç etmekte bulduÄŸuna iÅŸaret eden ErtuÄŸrul; “Ä°ktidara geldiÄŸimizde ilk iÅŸ, köylerimizi ayaÄŸa kaldırmak olacak. Milletin efendisi olan köylü hak ettiÄŸi refah düzeyine gelmedikçe toplumun hiçbir kesiminin o düzeye eriÅŸmesi mümkün deÄŸildir. Göreceksiniz; bunu baÅŸaracağız. Herkesin yüzünün güldüğü, hiçbir çocuÄŸun yataÄŸa aç girmediÄŸi mutlu Türkiye çok yakında…”, dedi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
hayran2
kızgın2
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo