Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERMED KAYMAKAM VE BAŞKAN'I ZİYARET ETTİ

ERMED KAYMAKAM VE BAÅžKAN'I ZÄ°YARET ETTÄ°

ERMED yönetimi İlçe kaymakamı ve belediye başkanını ziyaret etti


Karadeniz EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) Yönetimi, EreÄŸli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve EreÄŸli belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.


ERMED Yönetim Kurulu BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü, DerneÄŸin kuruluÅŸunun 2. yılı dolayısıyla gerçekleÅŸtirdikleri ziyaretlerde, ERMED’in kuruluÅŸundan gelinen sürece kadar yaptığı çalışma ve aktiviteleri anlattı.
Gönüllü, ülkenin, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler sonrası oldukça zor bir sürece girdiğini hatırlattığı konuşmalarında, Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı ve Karadeniz Ereğli Belediyesinin bu zor süreçte ilçe halkıyla bütünleşerek depremzedelerin yanında olduklarını en üst seviyede gösterdiğini belirtti.
Kaymakam Yapıcı, süreçte yapılan çalışmaları özetlerken, Karadeniz EreÄŸli’nin bu konuda önemli yerde olduÄŸuna deÄŸindi. Yapıcı, özellikle bölgeye gelen depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarının karşılandığına, depremzedelerin ücretsiz ihtiyaçlarını temin edebilmeleri amacıyla Karadeniz EreÄŸli Lisesi’nin atıl spor salonunda oluÅŸturulan  “Sosyal Merket”in de önemine vurgu yaptı.
Belediye BaÅŸkanı Posbıyık da, ilçe olarak bütünleÅŸilen süreçte, özellikle gençlerin adeta yardım ve destek yarışına girdiÄŸin savunarak, “özellikle Atatürk Kültür Merkezinde oluÅŸturduÄŸumuz Deprem Koordinasyon Merkezinde gençlerimiz gönüllü olarak görev yapmak için canla, baÅŸla çalıştılar. Ä°lçe halkımızın yanı sıra ilçe dışından da EreÄŸli belediyesine olan güven vesilesiyle yardımlarda bulunanlar oldu” dedi.
ERMED Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı Fikri Kapan, Mali Sekreteri Aykut AteÅŸ, Denetim Kurulu Ãœyeleri Arzu Tekin ile Fahrettin Özaydın’ın hazır bulunduÄŸu ziyaretlerde, ERMED ve ilçe gündemine iliÅŸkin konularda görüş alış veriÅŸlerinde bulunuldu.
Bu arada, EreÄŸli belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, aynı zamanda EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’e, Belediyece hazırlanan ve bastırılan “Festivaller Kenti Karadeniz EreÄŸli” isimli kitap hediye etti.
ERMED Yönetimi daha sonra Belediye Basın bürosunu ziyaret ederek, Bilgin Avcı ile kısa sohbette bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo