Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERMED 2 YAŞINDA !

ERMED 2 YAÅžINDA !

ERMED kuruluşunun ikinci yılını kutladı.


Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyeleri, ikinci kuruluş yıldönümünü dolayısıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

20 Mart AkÅŸamı Yönder Site Kulüp Büyük Salonda düzenlenen toplantıya dernek yöneticileri, üyeler ve eÅŸleri katıldı.  ERMED Yönetim Kurulu BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü, yakın zamanda DoÄŸu Anadolu Bölgesinde gerçekleÅŸen deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı diledi. Medyanın seçim döneminde yoÄŸun tempo ile çalışacağını hatırlatan Gönüllü ÅŸunları söyledi:

“Ramazan ayı ve seçim döneminin yoÄŸunluÄŸu baÅŸlamadan eÅŸlerimizle sade bir toplantıda bir araya gelelim, hem sohbet edelim, hem derneÄŸimizi, ilçemizi ve mesleÄŸimizi konuÅŸalım istedik. GösterdiÄŸiniz birlik beraberlik ve özveri, her türlü övgünün üstündedir. Sizlerden yeni dinamik projeler ve etkinlik önerileri bekliyoruz. Kamuoyundaki saygın ve nitelikli yerimizi koruyoruz ama bunu hep birlikte daha da yükseltmeliyiz. Ayrıca yönetimimiz adına hepinizi ve eÅŸlerimizi kutluyoruz. Zaman-mekan kavramlarında gösterilen özveriye teÅŸekkür eder, hep birlikte nice baÅŸarılı yıllar dileriz.”

Geceye katılanlara da söz veren Gönüllü, dilek ve temenniler ile meslek içi yarışma, gezi ve toplantı gibi önerileri not ederek yönetim kurulu olarak değerlendirileceğini söyledi. Başkan Yardımcısı Fikri Kapan da kurumsal birlikteliğin önemine dikkat çekerek katılımcılara teşekkür etti. Gece sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo