Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERMED 1 YAŞINI KUTLADI

ERMED 1 YAÅžINI KUTLADI

ERMED üyeleri derneğin 1. kuruluş yıldönümü kutlama etkinliğinde bir araya geldi.


Kdz. EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) üyeleri derneÄŸin 1. kuruluÅŸ yıldönümü kutlama etkinliÄŸinde bir araya geldi.
11 Mart Cuma gecesi Yönder Site Kulüp Büyük Salonda bir araya gelen üyeler ve eÅŸleri ‘KaynaÅŸma YemeÄŸi’nde buluÅŸtu.
Program, EreÄŸli FM Radyo programcıları Arzu Tekin ile Yusuf Zobar’ın eÄŸlenceli sunumu ile baÅŸladı. 
Gecenin açılış konuÅŸmasını yapan ERMED Yönetim Kurulu BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü, derneÄŸin ihtiyaçtan doÄŸduÄŸunu ve EreÄŸli Demokrasi platformunda kısa sürede yerini aldığını hatırlattı. YoÄŸun katılım için üyeler ve eÅŸlerine teÅŸekkür eden Gönüllü, “mesleÄŸimizin, meslektaÅŸlarımızın ve EreÄŸlimizin geliÅŸiminde etkili bir paydaÅŸ olmayı baÅŸarmak üzere yola çıktık.Bizler baÅŸarıya odaklanmış ERMED yönetimi ve üyeleri olarak; mesleÄŸimizdeki bunca yozlaÅŸmaya raÄŸmen,  en baÅŸta güvenilirlik olmak üzere; güçlü, sade ve ÅŸeffaf kurumsal yapımızla ve iÅŸte bu nitelikli çoÄŸunlukla inanıyorum ki kararlı ve konforlu bir yolculukla bu hedefimize ulaÅŸacağız… Dertlenerek deÄŸil, dertÅŸelerek… mazeret üreterek deÄŸil, çözüm sunarak… sorumluluktan kaçarak deÄŸil, sorumluluk alarak bunu yapacağız. Nitekim Anadolu Erenlerinden Hacı BektaÅŸi Veli diyordu ki; “ne arıyorsan kendinde ara.” Yakın zamanda meslek içi eÄŸitim amaçlı etkinlik planlandığını duyuran Gönüllü, gazetecilik mesleÄŸinin zorluÄŸundan ve gündemin yoruculuÄŸundan söz ederek kısa süreliÄŸine de olsa eÅŸli olarak bir mola vermenin önemine dikkat çekti.

Gecede söz alan Yönetim Kurulu Ãœyeleri BaÅŸkan Yardımcısı Fikri Kapan, Sekreter Sabriye Aşır, Mali Sekreter Aykut AteÅŸ ve üye Hüseyin Aksakal’da günün anlam ve önemini belirterek, memnuniyetlerinin ifadesi olarak tüm üyelere teÅŸekkür ettiler. 

Etkinlik, tüm üyelerin katılımı ile kuruluÅŸ Yıldönümü pastasının kesilmesi, Koronavirüs’e yakalanan Denetim Kurulu BaÅŸkanı Fahrettin Özaydın ile görüntülü iletiÅŸim kurularak gıyabında pasta kesilmesi ve Arzu Tekin Yusuf Zobar ikilisinin mini yarışmalar düzenleyerek hediyeleri takdim etmeleri ile devam etti. 

EreÄŸli yerel müzikleri eÅŸliÄŸinde oyunlarla devam eden program, yan salonda bulunan Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın da salona girip oyuna eÅŸlik etmesi eÄŸlenceyi doruÄŸa çıkardı. Pistteki üstün performansı ile göz dolduran Posbıyık, kısa bir konuÅŸma yaparak tesadüfen de olsa ERMED KaynaÅŸma YemeÄŸinde bulunmaktan duyduÄŸu memnuniyeti ifade etti, yönetimi ve üyeleri kutlayarak baÅŸarılar diledi. 


Geç saatlere kadar süren KaynaÅŸma Gecesinde, BaÅŸkan Yardımcısı Fikri Kapan ile Denetim Kurulu Ãœyesi YeÅŸim Çakır’ın roman havalarına coÅŸku içinde eÅŸlik etmeleri ve Kapan’ın Ormancı türküsünü seslendirmesi ile Arzu Tekin Yusuf Zobar ikilisinin düetleri büyük alkış aldı. Finalde 10.Yıl marşı ise hep birlikte söylendi.  

Kdz. EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ, Ä°ÅŸ Ä°nsanı Fatih Çakır, TSO Önceki Dönem BaÅŸkanı Sertan Yalçın, EreÄŸli FM Yönetimi, Ä°ÅŸ Ä°nsanı Ersin Göben, Mey Gıda Sıtkı KuloÄŸlu, Çiller Büfe-Celil Çiller, Koray Ä°ÅŸeri ve Yönder Site Kulüp’ten oluÅŸan oluÅŸan destekleyicilere teÅŸekkür edilen gece, BaÅŸkan Gönüllü’nün teÅŸekkür konuÅŸması ve iyi dileklerini iletmesi ile son buldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo