Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

’ERKEKLERE TAŞ ÇIKARTAN’ MUHTAR!.

’ERKEKLERE TAŞ ÇIKARTAN’ MUHTAR!.

Muhtarlık ’erkek’ işi diyenlere inat, Kdz.Ereğli’nin tek kadın muhtarı İlknur Güleri Tekin, yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor. Mahalle muhtarlığı konusunda ’erkeklere taş çıkartan’ İlknur Güleri Tekin, ev hanımlığı, resim, müzik konusunda da beğenileri üzerine çekmeyi başarıyor.

 

Kdz.Ereğli’nin başarılı ve sevilen  muhtarlarından Akarca Mahallesi Muhtarı İlknur Güleri Tekin, kendi seslendirdiği  ’beni benden alırsan’adlı  şarkıya bir klip hazırladı.

Kdz.Ereğli’de 2 dönemden bu yana Akarca Mahallesi Muhtarlığı’nı başarıyla yürüten  İlknur Güleri Tekin,  sevenlerinin ısrarlarına dayanamayıp amatörce seslendirdiği ve çok beğeni topladığı ’beni benden alırsan’ adlı şarkıyı, Academy Musıc’de seslendirdi.

İlknur Güleri Tekin, daha sonra bu  şarkıya bir klip hazırlayarak, 8 yıllık hatıralarını ölümsüzleştirdi.

Klipte, İlknur Güleri Tekin’in Hakan Tekin ile hayatını birleştirdiği  23 Mayıs 2015 tarihinde aynı gün evlendikleri  Ereğli Sahil Gazetesi Sahibi Serpil Kasapoğlu ve  yaklaşık 8 ay önce aramızdan ayrılan eşi merhum Yalçın Kasapoğlu’da  yeralıyor.

Sevilen videoların ve müziklerin paylaşım sitesi olan YouTube’da  Akarca Mahallesi Muhtarı İlknur Güleri Tekin’i dinlemeye ne dersiniz? 

’ERKEKLERE TAŞ ÇIKARTAN’ MUHTAR!.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mustafa yavuz

26 Aralık 2016 - 22:01

Valla ilknur hanımı tebrik ediyorum daha ne diyebilirim emin kendine güveni ilan insanlara güven veren biri o istediği zaman ne isterse yapar azimli biri

Hava Karadağ

24 Aralık 2016 - 11:36

böyle kişileri herzaman taktir etmeliyiz..

Yorum Yazın

Canlı Radyo