Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERGÜNEŞ EREĞLİ FM'E KONUK OLDU

ERGÃœNEÅž EREÄžLÄ° FM'E KONUK OLDU

Fulya Ergüneş Arzu Tekin`in sorularını yanıtladı.


Sabah Åžekerleri programıyla tanınan, Hayat AÄŸacı, Dallas, Komiser Kolombo, Titanic gibi yerli-yabancı birçok dizi ve filmi seslendiren eski TRT spikeri, Türkiye'nin genç dublaj sanatçılarını yetiÅŸtiren Fulya ErgüneÅŸ, EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu  Arzu ile Devri Alem programına konuk oldu

SöyleÅŸiye Cumhuriyetin 100 yılını kutlayarak “ Huzur ve barış içinde nice yüzyıllara.” ifadesini kullanarak baÅŸlayan ErgüneÅŸ,” Bugün bende farklı bir heyecan yaşıyorum. Radyonun  mesleÄŸimdeki yeri baÅŸka. MesleÄŸe baÅŸlangıcım radyo ile oldu. Bana aÅŸkla ve ÅŸevkle yaptığım yayınlarımı hatırlattınız, çok teÅŸekkür ediyorum.”dedi.

Diksiyon ve dublaj seslendirme eÄŸitmenliÄŸini de aÅŸk ve ÅŸevkle yaptığını  dile getiren ErgüneÅŸ, Arzu Tekin’in sorusu üzerine  “Gençlerin kendisini yetiÅŸtirmesi gerekiyor. Güzel konuÅŸmak kiÅŸiyi her zaman bir adım öne çıkarır. “dedi. Kendinizi doÄŸru ifade edebilmek ve Türkçeyi doÄŸru kullanmak, okumak  ve  araÅŸtırmak önemli. Sadece konuÅŸmak deÄŸil,  dinlemeyi de bilmek gerekiyor.” diyen ErgüneÅŸ, “Bununda kuralları var. Teknolojiyi de doÄŸru kullanmamız gerekiyor.KeÅŸke okullarda da diksiyon eÄŸitimi verilse bunu en çok arzu edenlerdenim.”ifadelerine yer verdi.

Arzu Tekin’in Hayat aÄŸacı dizisindeki sem karakterini seslendirmesini hatırlattığı ErgüneÅŸ, “Çok ÅŸanslıymışım ki TRT gibi bir kurumda yetiÅŸmiÅŸim. Dublaj çok sihirli bir dünya. Hala aÅŸk ve sevgi ile yapıyorum.”dedi.

ErgüneÅŸ, “Bu meslekte umut var mı” ? sorusunu ise , “Öğrenmenin yaşı da, sonu da yok. Çok baÅŸarılı genç arkadaÅŸlar var. “ÅŸeklinde yanıtlarken, TRT konserleri için daha önce Kdz. EreÄŸli’ye geldiÄŸini, önümüzdeki bahar da inÅŸallah EreÄŸli’de olmak istediÄŸini ifade etti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo