13 o C Kdz. Ereğli

EREYLİN'DE SERGİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Müzik & Kültür Sanat 4 yıl 11 ay 29 gün 9 saat 24 dakika önce 957

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ereylin Alışveriş Merkezinde, Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi öğrencilerinin, yıl içinde yaptıkları resimlerin yer aldığı “Görsel Sanatlar Sergisi” açıldı.
Okul Müdürü Selçuk Altın, Ereylin AVM’nin zemin katındaki serginin açılışında yaptığı konuşmada, Ereylin AVM yönetiminin kendilerine büyük desteği olduğunu belirterek “Okulumuzun Görsel Sanatlar Öğretmenleri Bahadır Demir ve Özge Özeren’in bir yıl öğrencileri ile birlikte yaptığı resim çalışmalarının en iyi sergilenebileceği yerin Ereylin AVM olacağını düşündük ve sergimizi burada açmaya karar verdik. Ereylin AVM yönetimi de bu konuda bize çok destek oldular, hepsine çok teşekkür ediyorum.”
Ereylin AVM Genel Müdürü Hamit Atay’da, Ereğli ve çevre ilçelere hizmet veren alışveriş merkezinde, kültür ve sanatsal etkinliklere de geniş yer verdiklerini, bu kapsamda, gerek kendi bünyelerinde, gerekse okul ve diğer kurumlardan gelen önerileri de desteklediklerini kaydetti.
Birlikte kesilen açılış kurdelesinin ardından, gezilen sergide konuklara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. 100 kadar resmin yer aldığı sergi yarın akşama kadar gezilebilecek.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 8 saat 50 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
19 saat 2 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 7 saat 3 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 56 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 3 saat 30 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 2 saat 31 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 8 saat 24 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
21 saat 38 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 17 saat 8 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 5 saat 57 dakika önce KAZA ; 2 YARALI