Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREYLİN'DE SERGİ

EREYLÄ°N'DE SERGÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesindeki Ereylin AlışveriÅŸ Merkezinde, Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi öğrencilerinin, yıl içinde yaptıkları resimlerin yer aldığı “Görsel Sanatlar Sergisi” açıldı.
Okul Müdürü Selçuk Altın, Ereylin AVM’nin zemin katındaki serginin açılışında yaptığı konuÅŸmada, Ereylin AVM yönetiminin kendilerine büyük desteÄŸi olduÄŸunu belirterek “Okulumuzun Görsel Sanatlar Öğretmenleri Bahadır Demir ve Özge Özeren’in bir yıl öğrencileri ile birlikte yaptığı resim çalışmalarının en iyi sergilenebileceÄŸi yerin Ereylin AVM olacağını düşündük ve sergimizi burada açmaya karar verdik. Ereylin AVM yönetimi de bu konuda bize çok destek oldular, hepsine çok teÅŸekkür ediyorum.”
Ereylin AVM Genel Müdürü Hamit Atay’da, EreÄŸli ve çevre ilçelere hizmet veren alışveriÅŸ merkezinde, kültür ve sanatsal etkinliklere de geniÅŸ yer verdiklerini, bu kapsamda, gerek kendi bünyelerinde, gerekse okul ve diÄŸer kurumlardan gelen önerileri de desteklediklerini kaydetti.
Birlikte kesilen açılış kurdelesinin ardından, gezilen sergide konuklara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. 100 kadar resmin yer aldığı sergi yarın akşama kadar gezilebilecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo