13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ’Yİ TEMSİL EDECEKLER !..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Final Lisesi Futbol Takımı, İlçe Spor ve Gençlik Müdürlüğünce organize edilen okullar arası salon futbolunda (Futsal) şampiyon oldu.

Eğitim 5 yıl 4 ay 13 gün 3 saat 18 dakika önce 949

Haberi Paylaşın

İlçedeki Final Eğitim Kurumları Yönetim Temsilcisi Recep Vural, yaptığı açıklamada, oynanan grup karşılaşmalarında; okul takımının Fen Lisesi’ni 4-0, 15 Temmuz İmam Hatip Lisesi’ni 15-0 ve Ormanlı Lisesi’ni 5-0, Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi’ni 7-2, Karadeniz Ereğli Ticaret Meslek Lisesi’ni de 6-1 yenerek adını finale yazdırdı.

Okulun Beden eğitimi Öğretmeni Hasan Kapan antrenörlüğünde grup maçlarını tamamlayan Final Futsol takımının finalde ise diğer grup lideri Karadeniz Ereğli Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı ile karşılaştıklarını anlatan Vural, şunları kaydetti:

“Bu maçı da 4-1 kazanan Final Lisesi takımımız, Ereğli Okullararası Futsal Şampiyonluğunu elde etti. Okul takımımız, elde ettiği başarıyla ilçemizi Zonguldak’ta temsil etmeye hak kazandı. Çocuklarımızın eğitim-öğretimde olduğu gibi sporda da elde ettikleri başarı bizi gururlandırdı. Başarıda emeği geçen öğretmen ve sporcularımızı ayrı ayrı kutluyorum.”

Takım antrenörü Beden Eğitim Öğretmeni Kapan da, başarıya ulaşmak için çok iyi çalıştıklarını belirterek, “öğrencilerimiz her bir talimata aynı şekilde uyarak disiplin, arkadaşlık ve paylaşımı en üst seviyede tutarak başarıya ulaştık. Tüm imkanları sağlayan okul yönetimimize ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 16 saat 29 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 4 saat 30 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 57 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 23 saat 58 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 5 saat 51 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 5 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 14 saat 35 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 3 saat 24 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 4 saat 35 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !
5 gün 3 saat 15 dakika önce BAYGINLIK GEÇİRDİ !