14 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ’Yİ İYİ’LEŞTİRMEK İSTİYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 1 ay 28 gün 15 saat 57 dakika önce 806

Haberi Paylaşın

31 Mart’ta sandığa gidecek seçmen yeni yüzler arıyor. İYİ Parti’li Ali Kaya ise her kesimi saracağını söylüyor, ‘değiştirin’ diyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in ittifak anlaşması sonrası ‘meclis üyesi sayı ve sırası” nedeni ile ittifakın bozulduğu Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, A Takımı’nı son 15 gündür oluşturup “oy işi gönül işidir, tapusuzdur” diyerek sahaya inen İYİ Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, yurttaş ile bütünleşiyor.
Alınan bilgiye göre, Kaya, Mahalli İdari Seçimlerde kendisine destek bulmak için gününü kurum ve kuruluş ziyaretleri yanı sıra halk temasları ile geçirdi. A Takımı ile sokağa çıkan Kaya, esnaf kesimi gezdi. Kendisini tanımayanlara hakkında ayaküstü mini brifing veren Ali Kaya, gördüğü dostları ile sohbet etti. Dokunduğu yurttaştan bazısı ‘kararsızım, seni takip edeceğim’ dedi, bazısı ise “değişim artık şart, reyim sana” diye konuştu.
Oyunu daha önce verdiği partiye yeniden vereceğini söyleyenlere de sarılan Ali Kaya, “öyle ise bana duanı ver” diyerek gönül aldı. Bazı kesimlerce ‘yeni nesil siyasetçi’ yakıştırması yapılan İYİ’nin adayı, kurmayları ile birlikte çarşı merkezini gezmeyi sürdürdü.

EREĞLİ’Yİ İYİ’LEŞTİRMEK İSTİYOR

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 44 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 15 saat 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 22 saat 57 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 20 saat 1 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 19 saat 35 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 13 saat 50 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 18 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 18 saat 25 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
19 saat 24 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 21 saat 51 dakika önce KAZA ; 2 YARALI