13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ’YE ULAŞTILAR

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

Gündem 4 yıl 11 ay 12 gün 20 saat 18 dakika önce 5657

Haberi Paylaşın

“100. Yılda Atatürk’ün İzinde 5 İzci Yürüyüşü” gerçekleştirmek için dün Zonguldak’tan çıkan izci gurubu, Karadeniz Ereğli’ye ulaştı. İzcilere, güzergahta öğrencilerde dâhil oldu.
Her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi bayramı olan “Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla Karadeniz Ereğli’de de bir dizi etkinlikler yapılıyor.
Alınan bilgiye göre, izci Şahin Bozkurt liderliğinde aralarında bayan izcilerinin de olduğu bir gurup, dün sabah saatlerinde Zonguldak Valiliği önünden yürüyüşe başladı. Verilen bir molanın ardından geçen 6,5 saatin ardından aynı gün Elmacı Köyü’ne ulaşan izciler Perihan Bozdağ, Gülşen Akdağ Başaran, Şener Karabina, Telat Nazik, Abdullah Kanca, Sabri Yavuzyılmaz, Abdullah Alpan Çardak ve Mustafa Acar burada kamp kurdu.
EREĞLİ’DELER…
Geceyi olumsuz hava koşullarının altında geçiren gurup, bugün (18 Mayıs) sabah saatlerinde tekrar yola çıktı. Kandilli kavşağına gelen guruba burada yaklaşık 15 izci öğrenci de katıldı. Haber yayına hazırlandığı sırada Kepez Mahallesi’ne ulaşan gurup, Erdemir İlkokulu bahçesinde kapm kuracak.
Ereğli FM’e konuşan izci lideri Şahin Bozkurt, “ilk kamp noktamızda yağışlı hava koşulları nedeni ile biraz zorlansak ta, bugün sabah saatlerinde yürüyüşümüze devam ettik. Şimdiki durağımız Erdemir İlkokulu olacak. Burada okulun bahçesinde kamp kurup Pazar günü tören alanına giriş yapılacağız” dedi.

İzci gurubu, Pazar günü gerçekleştirilecek Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile yapılacak tören kortejine katılacaklar.

EREĞLİ’YE ULAŞTILAR

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 2 saat 6 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
17 saat 18 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 21 saat 23 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 20 saat 57 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 18 saat 36 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 15 saat 12 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 1 saat 40 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
19 saat 47 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 19 saat 28 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !