Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’YE ULAŞTILAR

EREĞLİ’YE ULAŞTILAR

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


“100. Yılda Atatürk’ün Ä°zinde 5 Ä°zci Yürüyüşü” gerçekleÅŸtirmek için dün Zonguldak’tan çıkan izci gurubu, Karadeniz EreÄŸli’ye ulaÅŸtı. Ä°zcilere, güzergahta öğrencilerde dâhil oldu.
H
er yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi bayramı olan “Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla Karadeniz EreÄŸli’de de bir dizi etkinlikler yapılıyor.
Alınan bilgiye göre, izci Åžahin Bozkurt liderliÄŸinde aralarında bayan izcilerinin de olduÄŸu bir gurup, dün sabah saatlerinde Zonguldak ValiliÄŸi önünden yürüyüşe baÅŸladı. Verilen bir molanın ardından geçen 6,5 saatin ardından aynı gün Elmacı Köyü’ne ulaÅŸan izciler Perihan BozdaÄŸ, GülÅŸen AkdaÄŸ BaÅŸaran, Åžener Karabina, Telat Nazik, Abdullah Kanca, Sabri Yavuzyılmaz, Abdullah Alpan Çardak ve Mustafa Acar burada kamp kurdu.
EREÄžLÄ°’DELER…
Geceyi olumsuz hava koÅŸullarının altında geçiren gurup, bugün (18 Mayıs) sabah saatlerinde tekrar yola çıktı. Kandilli kavÅŸağına gelen guruba burada yaklaşık 15 izci öğrenci de katıldı. Haber yayına hazırlandığı sırada Kepez Mahallesi’ne ulaÅŸan gurup, Erdemir Ä°lkokulu bahçesinde kapm kuracak.
EreÄŸli FM’e konuÅŸan izci lideri Åžahin Bozkurt, “ilk kamp noktamızda yağışlı hava koÅŸulları nedeni ile biraz zorlansak ta, bugün sabah saatlerinde yürüyüşümüze devam ettik. Åžimdiki durağımız Erdemir Ä°lkokulu olacak. Burada okulun bahçesinde kamp kurup Pazar günü tören alanına giriÅŸ yapılacağız” dedi.

İzci gurubu, Pazar günü gerçekleştirilecek Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile yapılacak tören kortejine katılacaklar.

 

 

EREĞLİ’YE ULAŞTILAR

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran13
gülücük4
şaşkın1
kızgın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo