14 o C Kdz. Ereğli

“EREĞLİLİLER” KAYITSIZ KALMADI…

Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün veda mesajı şok etkisi yarattı… Yankıları gün boyu sürdü… Sosyal medyada çok sayıda kişi Fahri Küçük’ün aldığı bu kararı yeniden gözden geçirmesini istedi… Pek çok kişi, yetkilileri bu konuda göreve davet etti… Ereğli, başarılı bulduğu müdüre sahip çıktı…

Gündem 6 yıl 3 ay 19 gün 11 saat 22 dakika önce 1339

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğlililer Derneği Başkanı Bilgin Güven, ’veda mektubu’ yazan Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük başarılara imza attığını bildirdi.
Güven, yazılı açıklamasında, başarılı müdür Küçük’ün veda ediyor olmasından büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Küçük’ün görevine devam etmesini, aldığı kararı bir kez daha gözden geçirmesini beklediklerini ifade eden Güven, şunları kaydetti:
"Herkes tarafından çok iyi bilinmektedir ki Fahri Müdür döneminde Kdz. Ereğli’de uyuşturucunun kökü kazınmıştır. Gerek asayiş gerekse diğer uygulamalar ile Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Fahri Küçük ile altın dönemini yaşamıştır. Bu çalışmalarından Kdz. Ereğli halkı da son derece memnundur. Ereğli’de 7’den 70’e herkes Fahri Küçük ve ekibinin başarılarını çok iyi bilmektedir. Biz bu düzenin bu şekilde devam etmesini, huzur ortamının asla bozulmamasını istiyoruz. Fahri Küçük müdürümüzü göndermek istemiyoruz, kararını bir kez daha gözden geçirmesini istiyoruz. Yetkililerin de gerekli çalışmaları derhal yaptırmaya davet ediyoruz."

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 10 saat 7 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 11 saat 47 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
5 gün 21 saat 39 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
1 gün 15 saat 7 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 11 saat 8 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
23 saat 49 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
7 gün 8 saat 16 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !
4 gün 9 saat 1 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !