Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“EREĞLİLİLER” KAYITSIZ KALMADI…

“EREÄžLÄ°LÄ°LER” KAYITSIZ KALMADI…

Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün veda mesajı ÅŸok etkisi yarattı… Yankıları gün boyu sürdü… Sosyal medyada çok sayıda kiÅŸi Fahri Küçük’ün aldığı bu kararı yeniden gözden geçirmesini istedi… Pek çok kiÅŸi, yetkilileri bu konuda göreve davet etti… EreÄŸli, baÅŸarılı bulduÄŸu müdüre sahip çıktı…


Karadeniz EreÄŸlililer DerneÄŸi BaÅŸkanı Bilgin Güven, ’veda mektubu’ yazan EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün ilçenin huzur ve güvenliÄŸinin saÄŸlanmasında büyük baÅŸarılara imza attığını bildirdi.
Güven, yazılı açıklamasında, baÅŸarılı müdür Küçük’ün veda ediyor olmasından büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Küçük’ün görevine devam etmesini, aldığı kararı bir kez daha gözden geçirmesini beklediklerini ifade eden Güven, ÅŸunları kaydetti:
"Herkes tarafından çok iyi bilinmektedir ki Fahri Müdür döneminde Kdz. EreÄŸli’de uyuÅŸturucunun kökü kazınmıştır. Gerek asayiÅŸ gerekse diÄŸer uygulamalar ile Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü, Fahri Küçük ile altın dönemini yaÅŸamıştır. Bu çalışmalarından Kdz. EreÄŸli halkı da son derece memnundur. EreÄŸli’de 7’den 70’e herkes Fahri Küçük ve ekibinin baÅŸarılarını çok iyi bilmektedir. Biz bu düzenin bu ÅŸekilde devam etmesini, huzur ortamının asla bozulmamasını istiyoruz. Fahri Küçük müdürümüzü göndermek istemiyoruz, kararını bir kez daha gözden geçirmesini istiyoruz. Yetkililerin de gerekli çalışmaları derhal yaptırmaya davet ediyoruz."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo