13 o C Kdz. Ereğli

Ereğlili sanatçıdan selam var!

Ereğlili Hediye Biliç, “bir sonraki albüm çalışmasında, doğasına hayran olduğum Ereğli’de bir klip çekme planım var. İstanbul’da ki yoğun çalışma tempomdan dolayı Ereğli’ye sürekli gelemesem de çok özledim” dedi.

Müzik & Kültür Sanat 6 yıl 8 ay 6 gün 4 saat 8 dakika önce 2363

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi doğumlu ses sanatçısı Hediye Biliç, yeni single “Yolunu Bulur”un müzik marketlerde yerini aldığını bildirdi. Biliç, bir şarkısına ise Ereğli’de klip çekmek istediğini belirtti.
Müzik eğitimine ilk kez 8 yaşında iken Bozkuş Pasajı’nda ki Ankara Müzik Evi’nde bağlama dersleri alarak başlayan, ilk canlı yayın programını ise Ereğli FM’de İlknur Turt Kanca ile yapan Hediye Biliç, Ereğli FM’e yaptığı özel açıklamada, yeni single Yolunu Bulur’un DMC etiketi ile piyasaya sürüldüğünü söyledi.
Ereğli’de klip çekecek!
"Al Yanına" ve "Alışamadım" şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren ve listelerde yakaladığı başarının ardından da yeni single’ı müzikseverlerin beğenisine sunduğunu anlatan Biliç, “Ereğli’deki etkinlikler ve konserlere ilişkin görüşmelerimiz oldu. İlerleyen zamanlarda, konser vermek için gelmek istiyorum. Ereğli’de kendi memleketimde konser vermenin benim için çok özel bir yeri olacak. Hatta bir sonraki albüm çalışmasında, doğasına hayran olduğum Ereğli’de bir klip çekme planım var. İstanbul’da ki yoğun çalışma tempomdan dolayı Ereğli’ye sürekli gelemesem de Ereğli’yi çok özledim. Ereğli’ye bayram sonrası geldiğimde İlknur Turt Kanca’nın radyo programına katılıp memleketim ile hasret gidereceğim” diye konuştu. Sanatçı Biliç, konser ve etkinlikler takvimini sosyal medya (hediyebilic) hesaplarından paylaştığını da sözlerine ekledi.

Biliç: Kendimi Aşmayı Başardım
Dinamik ve güçlü ses ile yazın son günlerinde yayınlanan ’Yolunu Bulur’ için Hediye Biliç, "yaptığım her çalışma ile hep kendimi aşmayı başardım. Bu sefer bambaşka bir atmosfer yarattık. Klibi izleyenler hem eğlence, hem de aksiyonla iki farklı Hediye ile karşılaşacak. Bugüne kadar koruduğum kaliteyi gene devam ettirdik. İlk iki single’a göre daha yüksek tempolu bir şarkı oldu. Ne diyelim samimi işler ’yolunu bulur’” dedi.


Klip hakkında...
Söz ve müziği sanatçının kendisine ait şarkının düzenlemesi, son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Nurettin Çolak tarafından yapıldı. Klipte hem uslu hem yaramaz iki farklı kadın canlandırıldı. Eğlenceli görüntülerden oluşan renkli, sıcak ve sempatik video klibi Şile’de, Ramazan Arslankaya yönetmenliğinde iki gün süren çekimler sonunda tamamlandı.

-SANATÇI HAKKINDA-
Lise yıllarına kadar bağlama çalan Hediye daha sonra piyano ve keman eğitimi aldı. İşletme fakültesini kazanan Hediye Biliç, Ereğli’den kısa bir süreliğine ayrıldı, geri döndüğünde ise konservatuvar okumaya karar verdi. Sakarya Devlet Konservatuvarı’nı kazanarak müziğe kaldığı yerden devam eden sanatçı, Bağlık Mahallesi Kandilli Lojmanları’n da yaşayan ailesini ziyaret etmek için sık sık ilçeye geliyor.

Ereğlili sanatçıdan selam var!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 9 saat 32 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 44 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 7 saat 45 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 4 saat 49 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 4 saat 23 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 2 saat 2 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 22 saat 38 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 6 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 saat 13 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 6 saat 39 dakika önce KAZA ; 2 YARALI