Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğlili sanatçıdan selam var!

Ereğlili sanatçıdan selam var!

EreÄŸlili Hediye Biliç, “bir sonraki albüm çalışmasında, doÄŸasına hayran olduÄŸum EreÄŸli’de bir klip çekme planım var. Ä°stanbul’da ki yoÄŸun çalışma tempomdan dolayı EreÄŸli’ye sürekli gelemesem de çok özledim” dedi.


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi doÄŸumlu ses sanatçısı Hediye Biliç, yeni single “Yolunu Bulur”un müzik marketlerde yerini aldığını bildirdi. Biliç, bir ÅŸarkısına ise EreÄŸli’de klip çekmek istediÄŸini belirtti.
Müzik eÄŸitimine ilk kez 8 yaşında iken BozkuÅŸ Pasajı’nda ki Ankara Müzik Evi’nde baÄŸlama dersleri alarak baÅŸlayan, ilk canlı yayın programını ise EreÄŸli FM’de Ä°lknur Turt Kanca ile yapan Hediye Biliç, EreÄŸli FM’e yaptığı özel açıklamada, yeni single Yolunu Bulur’un DMC etiketi ile piyasaya sürüldüğünü söyledi.
EreÄŸli’de klip çekecek!
"Al Yanına" ve "Alışamadım" ÅŸarkılarıyla adından sıkça söz ettiren ve listelerde yakaladığı baÅŸarının ardından da yeni single’ı müzikseverlerin beÄŸenisine sunduÄŸunu anlatan Biliç, “EreÄŸli’deki etkinlikler ve konserlere iliÅŸkin görüşmelerimiz oldu. Ä°lerleyen zamanlarda, konser vermek için gelmek istiyorum. EreÄŸli’de kendi memleketimde konser vermenin benim için çok özel bir yeri olacak. Hatta bir sonraki albüm çalışmasında, doÄŸasına hayran olduÄŸum EreÄŸli’de bir klip çekme planım var. Ä°stanbul’da ki yoÄŸun çalışma tempomdan dolayı EreÄŸli’ye sürekli gelemesem de EreÄŸli’yi çok özledim. EreÄŸli’ye bayram sonrası geldiÄŸimde Ä°lknur Turt Kanca’nın radyo programına katılıp memleketim ile hasret gidereceÄŸim” diye konuÅŸtu. Sanatçı Biliç, konser ve etkinlikler takvimini sosyal medya (hediyebilic) hesaplarından paylaÅŸtığını da sözlerine ekledi.

Biliç: Kendimi Aşmayı Başardım
Dinamik ve güçlü ses ile yazın son günlerinde yayınlanan ’Yolunu Bulur’ için Hediye Biliç, "yaptığım her çalışma ile hep kendimi aÅŸmayı baÅŸardım. Bu sefer bambaÅŸka bir atmosfer yarattık. Klibi izleyenler hem eÄŸlence, hem de aksiyonla iki farklı Hediye ile karşılaÅŸacak. Bugüne kadar koruduÄŸum kaliteyi gene devam ettirdik. Ä°lk iki single’a göre daha yüksek tempolu bir ÅŸarkı oldu. Ne diyelim samimi iÅŸler ’yolunu bulur’” dedi.


Klip hakkında...
Söz ve müziÄŸi sanatçının kendisine ait ÅŸarkının düzenlemesi, son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Nurettin Çolak tarafından yapıldı. Klipte hem uslu hem yaramaz iki farklı kadın canlandırıldı. EÄŸlenceli görüntülerden oluÅŸan renkli, sıcak ve sempatik video klibi Åžile’de, Ramazan Arslankaya yönetmenliÄŸinde iki gün süren çekimler sonunda tamamlandı.

-SANATÇI HAKKINDA-
Lise yıllarına kadar baÄŸlama çalan Hediye daha sonra piyano ve keman eÄŸitimi aldı. Ä°ÅŸletme fakültesini kazanan Hediye Biliç, EreÄŸli’den kısa bir süreliÄŸine ayrıldı, geri döndüğünde ise konservatuvar okumaya karar verdi. Sakarya Devlet Konservatuvarı’nı kazanarak müziÄŸe kaldığı yerden devam eden sanatçı, BaÄŸlık Mahallesi Kandilli Lojmanları’n da yaÅŸayan ailesini ziyaret etmek için sık sık ilçeye geliyor.

Ereğlili sanatçıdan selam var!

EreÄŸlili Hediye Biliç, “bir sonraki albüm çalışmasında, doÄŸasına hayran olduÄŸum EreÄŸli’de bir klip çekme planım var. Ä°stanbul’da ki yoÄŸun çalışma tempomdan dolayı EreÄŸli’ye sürekli gelemesem de çok özledim” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran6
gülücük5
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo