Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİLİ ÖĞRETMEN, TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDU

EREĞLİLİ ÖĞRETMEN, TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de öğretmen Åženol Yıldız, ulusal çapta düzenlenen proje yarışmasında Türkiye 3’üncüsü oldu.
 

Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile 2017-2018 eğitim öğretim yılında 6.sı düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" kapsamında derece alan projelerin belirlendiği bildirildi.
Cumhuriyet Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Åženol Yıldız, EreÄŸli FM’e açıklamasında, ortaya koyduÄŸu “Hayatın İçinden Fotofen” projesi ile Karadeniz Bölge birincisi ve Türkiye 3’üncü olduÄŸunu söyledi. Yarışmaya 4841 projenin katıldığını anlatan Yıldız, şöyle dedi:
“Bakanlık listeyi 6 Temmuzda açıkladı. Milli EÄŸitim Bakanlığı EÄŸitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Yarışmasında daha önce 4841 proje içinde ilk 150’ye girerek saha ziyaretine kalan ‘Hayatın İçinden Fotofen’ adındaki projem Batı Karadeniz Bölge birincisi ve Türkiye 3’üncüsü oldu. Ödül töreni Eylül ayı içinde önce Bölgesel düzeyde sonra Bakanlıkça ayrıca yapılacak.”
Öte yandan, Åženol Yıldız’ın, daha önceki yıllarda da geliÅŸtirdiÄŸi pek çok proje ile ödüller aldığı biliniyor.

-OLAY-
EÄŸitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliÅŸtirilmesi, yaygınlaÅŸtırılması ve ödüllendirilerek teÅŸvik edilmesi amacı ile 2017-2018 eÄŸitim öğretim yılında 6.sı düzenlenen "EÄŸitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" kapsamında 4841 baÅŸvuru alınmış ve ödül baÅŸvuru raporlarının deÄŸerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından 151 proje saha ziyaretine kalmıştır. Bu çalışmalar 21-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında Bakanlık bağımsız deÄŸerlendiricileri tarafından yerinde incelenmiÅŸ ve ödül almaya hak kazanan projeler belirlenmiÅŸtir.

http://www.vitaminogretmen.com/video/1166

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran22
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo