15 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİLİ ASLANLAR BABA OCAĞINDA (İLK GÖRÜNTÜLER)

Ereğlili Uzman çavuşlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy, baba evlerine geldi.

Gündem 4 yıl 2 ay 4 gün 8 saat 6 dakika önce 19005

Haberi Paylaşın

İdlib'de rejim unsurları Türk askerlerinin üs durumuna getirdiği belediye binalarına düzenlediği saldırıda yaralanan Zonguldak Ereğlili Uzman çavuşlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy, baba evlerine geldi. Askerleri Köy halkı ile birlikte Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar karşıladı. Adnan Ersoy’un iki yaşındaki kızı Asel’in ‘BABA’ diyerek seslenmesi ise karşılamaya gelenleri gözyaşlarına boğdu.

İdlib’de rejim unsurları tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu yaralanan Uzman Çavuşlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy baba ocaklarına geldi. Köy halkı tarafından yolda ‘EN BÜYÜK ASKER BİZİN ASKER’ sloganı ile karşılanan Ersoy ve Kurt, daha sonra köylerinde ki evlerine geldi. Burada ailesi, köy halkı ile Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar tarafında karşılandılar. Adnan Ersoy’un eşi Serpil’in kucağında ki 2 yaşındaki kızı Asel’in ‘BABA’ diyerek seslenmesi karşılama alanında bulunanların gözyaşlarına boğulmasına neden oldu.

Uzman Çavuş Erhan Kurt ise babası Metin Kurt tarafından adak ile karşılandı. Metin Kurt, evinin önünde kesilen adağın kanını oğlunun alnına sürdü.

Askerlere geçmiş olsun dileklerini sunan Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu “Biz arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Bütün şehitlerimize de rahmet diliyoruz. Yıkılmadık, ayaktayız. Dimdik mücadelemiz devam edecek. Arkadaşımızı da gördük, karşıladık. Tabi ki olmasa iyiydi. Ama arkadaşımızı sağlıklı gördüğümüze sevindik. Bütün arkadaşlarına da Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

EREĞLİLİ ASLANLAR BABA OCAĞINDA (İLK GÖRÜNTÜLER)

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 21 saat 53 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
8 saat 5 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 20 saat 6 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 10 saat 59 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 15 saat 34 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 16 saat 33 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 21 saat 27 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 19 saat önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 6 saat 11 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 20 saat 11 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !