Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİLİ ASLANLAR BABA OCAĞINDA (İLK GÖRÜNTÜLER)

EREĞLİLİ ASLANLAR BABA OCAĞINDA (İLK GÖRÜNTÜLER)

Ereğlili Uzman çavuşlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy, baba evlerine geldi.


Ä°dlib'de rejim unsurları Türk askerlerinin üs durumuna getirdiÄŸi belediye binalarına düzenlediÄŸi saldırıda yaralanan Zonguldak EreÄŸlili Uzman çavuÅŸlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy, baba evlerine geldi. Askerleri Köy halkı ile birlikte EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu ve Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı TuÄŸamiral Hüseyin Sami Uyar karşıladı. Adnan Ersoy’un iki yaşındaki kızı Asel’in ‘BABA’ diyerek seslenmesi ise karşılamaya gelenleri gözyaÅŸlarına boÄŸdu.

Ä°dlib’de rejim unsurları tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu yaralanan Uzman ÇavuÅŸlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy baba ocaklarına geldi. Köy halkı tarafından yolda ‘EN BÃœYÃœK ASKER BÄ°ZÄ°N ASKER’ sloganı ile karşılanan Ersoy ve Kurt, daha sonra köylerinde ki evlerine geldi. Burada ailesi, köy halkı ile EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu ve Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı TuÄŸamiral Hüseyin Sami Uyar tarafında karşılandılar. Adnan Ersoy’un eÅŸi Serpil’in kucağında ki 2 yaşındaki kızı Asel’in ‘BABA’ diyerek seslenmesi karşılama alanında bulunanların gözyaÅŸlarına boÄŸulmasına neden oldu.

Uzman Çavuş Erhan Kurt ise babası Metin Kurt tarafından adak ile karşılandı. Metin Kurt, evinin önünde kesilen adağın kanını oğlunun alnına sürdü.

Askerlere geçmiÅŸ olsun dileklerini sunan EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu “Biz arkadaÅŸlarımıza geçmiÅŸ olsun diliyoruz. Bütün ÅŸehitlerimize de rahmet diliyoruz. Yıkılmadık, ayaktayız. Dimdik mücadelemiz devam edecek. Arkadaşımızı da gördük, karşıladık. Tabi ki olmasa iyiydi. Ama arkadaşımızı saÄŸlıklı gördüğümüze sevindik.  Bütün arkadaÅŸlarına da Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

EREĞLİLİ ASLANLAR BABA OCAĞINDA (İLK GÖRÜNTÜLER)

Ereğlili Uzman çavuşlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy, baba evlerine geldi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün29
hayran10
gülücük5
şaşkın3
kızgın2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo