Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİLİ 18 DİN GÖREVLİSİ DEPREM BÖLGESİNDE

EREĞLİLİ 18 DİN GÖREVLİSİ DEPREM BÖLGESİNDE

Ereğli Müftülüğü 18 personeli Deprem bölgesinde görevlendirdi.


 EreÄŸli Ä°lçesi müftülüğünce, Kahraman MaraÅŸ merkezli depremlerdeki çalışmalara destek amaçlı ekip gönderildiÄŸi öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, 6 Åžubat’ta Pazar Ä°lçesinde 7,7 ardından ise Elbistan Ä°lçesinde meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaÅŸanan felakete ülke genelinde ve çeÅŸitli ülkelerden kurtarma ekipleri yönlendirildi.
Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe Müftülüğü bünyesindeki, aralarında Kuran Kursu öğreticilerinin de bulunduÄŸu 18 kiÅŸiden oluÅŸan ekibi, depremden etkilenen Gaziantep’in Ä°slahiye Ä°lçesine gönderdi.
14 Åžubat’ta, Ä°lçe Müftüsü Sabri Kütükçü nezaretinde ilçeye giden ekipler, buradaki Afad ve resmi kurumlarla istiÅŸareli ÅŸekilde yardım çalışmalarına baÅŸladılar.
Özellikle cenaze ve defin hizmetlerini organize eden ekipler, aynı zamanda depremzedelerin kullanımına sunulacak olan çeşitli gıda ve eşya taşıma yardımında da bulundular.
Vakitli ezanları okuyan Karadeniz Ereğli İlçe müftülüğü ekibi, zaman zaman ise çocukları bir araya getirerek, üzerlerindeki stresi atmalarına yardımcı olacak oyunlar oynadılar.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo