Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE VOLEYBOL ŞÖLENİ!.

EREÄžLÄ°’DE VOLEYBOL ŞÖLENÄ°!.

Ä°lki 11-15 Nisan tarihleri arasında MuÄŸla Fethiye’de yapılan “Oturarak Voleybol Ligi” karşılaÅŸmalarının 2. etabı, 17-21 Mayıs tarihleri arasında Kdz. EreÄŸli’de yapılacak.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Ligi 2.etap karşılaÅŸmaları için geri sayım baÅŸladı. Fethiye’de oynanan sezonun ilk etabını Ankara BaÅŸkent 26 puanla lider, Kdz. EreÄŸli Belediyespor ise 25 puanla 2. sırada tamamlamıştı. 2.etap sonunda 1. olan takım lig ÅŸampiyonu olacak.

10 TAKIM KATILACAK

16 Mayıs’ta yapılacak  teknik toplantının ardından, 17 Mayıs Salı günü baÅŸlayacak ve 21 Mayıs Cumartesi günü  sona erecek ikinci etap müsabakalarına takımımızın yanı sıra, Adana Umudun Işığı, Ankara BaÅŸkent, Konya Engelliler, Karabük Gençlik, Karamanspor, Samsun Ekspres, Diyarbakır Ortopedik Engelliler, Fethiye Gençlik ve Alaplıspor ’dan oluÅŸan 10 takım katılacak.

EREÄžLÄ° HALKINA DAVET

Kdz. EreÄŸli Belediyespor Antrenörü Adem Çelik, kendilerini zor bir sınavın daha beklediÄŸini belirterek,  “Fethiye’ye deki ilk etabın ardından 2. etap maçları 17-21 Mayıs tarihleri arasında ilçemiz Gençlik Spor Salonu’nda yapılacak. Son iki ÅŸampiyonada Türkiye Åžampiyonu olmamız sorumluluÄŸumuzu daha da arttırdı. Fethiye’deki ilk etabı 2. tamamladık. Hedefimiz ev sahibi olmamızın avantajını da kullanarak lig ÅŸampiyonu olmak. EreÄŸli halkından bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz”dedi.

Müsabakalar İlçe Gençlik Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo