Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE VOLEYBOL ŞAMPİYONASI BAŞLADI..

EREÄžLÄ°’DE VOLEYBOL ÅžAMPÄ°YONASI BAÅžLADI..

11-15 Nisan tarihleri arasında MuÄŸla Fethiye’de yapılan “Oturarak Voleybol Ligi” karşılaÅŸmalarının 2. etabı Kdz. EreÄŸli’de baÅŸladı. 10 takımın 150 sporcu ile katıldığı 2. Etabın açılış maçında Karabük Gençlik ile  karşılaÅŸan Kdz. EreÄŸli Belediyespor rakibini 3-0 ile geçti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Ligi 2.etap karşılaÅŸmaları bugün Kdz.EreÄŸli’de baÅŸladı.

21 Mayıs Cumartesi günü ÅŸampiyonun belirleneceÄŸi maç ile sona erecek ikinci etap müsabakalarına Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un  yanı sıra, Adana Umudun Işığı, Ankara BaÅŸkent, Konya Engelliler, Karabük Gençlik, Karamanspor, Samsun Ekspres, Diyarbakır Ortopedik Engelliler, Fethiye Gençlik ve Alaplıspor ’dan oluÅŸan 10 takım katılıyor. Fethiye’de oynanan sezonun ilk etabını Ankara BaÅŸkent 26 puanla lider, Kdz. EreÄŸli Belediyespor ise 25 puanla 2. sırada tamamlamıştı. 2.etap sonunda 1. olan takım lig ÅŸampiyonu olacak.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR: 3 KARABÜK GENÇLİK: 0

Ä°kinci etabın açılış maçında Karabük Gençlik takımı ile karşılaÅŸan Kdz. EreÄŸli Belediyespor , salondan galibiyetle ayrıldı. Rakibi karşısında  tüm setlerde üstün olan Kdz.EreÄŸli Belediyespor rakibini 25-9,  25-5 ve 25-12’lik setlerle 3-0 maÄŸlup ederek 2. etaba galibiyetle baÅŸladı.

Günün 2. Maçında ise Konya Engelliler, Fethiye Gençlik’i 3-1 maÄŸlup etti. Müsabakalar Ä°lçe Gençlik Spor Salonunda gün içinde Cumartesi gününe kadar 10:00 ila 19:00 saatleri arasında devam edecek.

Ä°YÄ° BAÅžLADIK, ÅžAMPÄ°YON OLMAK Ä°STÄ°YORUZ

Kdz. EreÄŸli Belediyespor Antrenörü Adem Çelik, EreÄŸli’nin ev sahipliÄŸinde yapılan 2. etaba galibiyetle baÅŸladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Ä°ranlı transfer Mohsen Bagheri ile kadronun daha da güçlendiÄŸini söyleyen Çelik, “EreÄŸli halkını maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

EREÄžLÄ°’DE VOLEYBOL ÅžAMPÄ°YONASI BAÅžLADI..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo