Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE MEHMET ERDEM RÜZGARI !..

EREĞLİ’DE MEHMET ERDEM RÜZGARI !..

Kdz. Ereğli Tenis Akademisi (KETA) Yaza Veda Konserinde sahneye çıkan ünlü Sanatçı Mehmet Erdem üstün performansı ile gönülleri fethetti.


KuruculuÄŸunu Caner Özçep ve Hakan Matur'un yaptığı Kdz. EreÄŸli Tenis Akademisi (KETA) yönetimi tarafından Yaza Veda Gecesi düzenlendi.  Geceye Özçep tarafından kapıda karşılanan Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu eÅŸi  Azime hanımla birlikte katıldı. Güler-Oktay DemiroÄŸlu çifti, Ä°lçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Ä°smail Aksoy ve Ä°lçe Spor Müdürü Serken KeleÅŸ, DoÄŸa Koleji Yöneticileri Hülya-Ali Çataklı Çifti'de nezih geceye katılanlar arasındaydı.

KETA KADROSU ALKIÅžLANDI

6 Eylül Cuma akÅŸamı Göztepe  mevkisindeki KETA açık kortunda düzenlenen Yaza Veda Gecesinin sunucuÄŸunu Yusuf Zobar yaptı. Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı gece  DJ Gökay AÅŸan'ın performansı ile baÅŸladı. Hemen ardından Keta Kurucuları Caner Özçep, Hakan Matur ile öğretmenler Ä°lgi Sezen ve Kaan Ulusoy sahneye davet edilerek alkışlandı.

BAÅžARILI SPORCULAR VE  SPONSORLARA ÇİÇEK TAKDÄ°M EDÄ°LDÄ° 

Program, baÅŸarılı sporculara çiçek takdimi ile devam etti. Sahneye davet edilen çeÅŸitli turnuva ve yarışmalarda baÅŸarı kazanan sporcular Dora Irmak Durak, Sema KarakaÅŸ, Dilara Matur, Eyma Güner, Yağız Efe KarakuÅŸ,  vetaran  Nuket Kara ile birçok turnuvada baÅŸarı elde eden Eif Nisa AkbaÅŸ uzun süre alkışlandı. Sporculara çiçekleri Azime-Ä°smail ÇorumluoÄŸlu çifti tarafından takdim edildi.  Kaymakam ÇorumluoÄŸlu sporcuları, ailelerini ve KETA yöneticilerini kutlayarak "yapılan her güzel iÅŸi desteklemeye devam edeceÄŸiz" dedi. Sahneye davet edilen sponsorların çiçekleri ise KETA kurucuları tarafından takdim edildi.

MEHMET ERDEM'DEN ÃœSTÃœN PERFORMANS

Nezih gece, sevilen sanatçı Mehmet Erdem'in alkışlar ve ışık-sis gösterileri arasında sahneye çıkıp ÅŸarkılarını seslendirmesi ile devam etti. EreÄŸli'ye ilk kez geldiÄŸini belirten Erdem'e izleyicilerin coÅŸku ile eÅŸlik ettiÄŸi  görüldü. Sanatçıya ilerleyen saatlerde KETA kurucuları tarafından plaket takdim edildi. Gecede ayrıca çekiliÅŸ sunucunda kazanan ÅŸanslı izleyicilere çeÅŸitli hediyeler verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo