9 o C Kdz. Ereğli

Ereğli’de “Güvenlik Toplantısı”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamlığı’nca halkla buluşma ve güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.

Asayiş 6 yıl 9 ay 9 gün 13 saat 3 dakika önce 706

Haberi Paylaşın

Alınan bilgiye göre, ilçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, önce Kepez Mahallesi’ndeki Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapılması planlanan toplantıyı, vatandaşın yoğun ilgisi nedeniyle okulun spor salonuna aldırdı.
Madenoğlu, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için çalıştıklarını söyledi. Toplantıya katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Madenoğlu, "iki haftadır vatandaşlarımızla buluşma toplantılarımız devam ediyor. Yunus Emre asırlar önce, ’gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz’ demiş. Biz de sizlerle tanış olmak, bir süre beraber olmak, sorunlarınız, önerileriniz varsa dinlemek için buraya geldik. Muhtarımız burada bize ev sahipliği yapıyor. Tüm daire müdürlerimiz burada" diye konuştu.
Vatandaşlar, sorunlarını ve yetkililere birebir anlatmanın ve çözüm bulmanın mutluluğunu yaşarken Kaymakam Nazım Madenoğlu’na çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler.
Toplantıya ise İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Aksoy, daire müdürleri, Kepez Mahalle Muhtarı Baki Karaarslan’ın yanı sıra çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.


Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 32 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 12 saat 33 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 9 saat önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 8 saat 1 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 3 saat 8 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 22 saat 38 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 3 saat 38 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 11 saat 27 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 11 saat 51 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!