Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli’de “Güvenlik Toplantısı”

EreÄŸli’de “Güvenlik Toplantısı”

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Kaymakamlığı’nca halkla buluÅŸma ve güvenlik toplantısı gerçekleÅŸtirdi.


Alınan bilgiye göre, ilçe Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, önce Kepez Mahallesi’ndeki Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapılması planlanan toplantıyı, vatandaşın yoÄŸun ilgisi nedeniyle okulun spor salonuna aldırdı.
MadenoÄŸlu, burada yaptığı konuÅŸmada, vatandaÅŸların saÄŸlıklı ve huzurlu ortamda yaÅŸamlarını sürdürebilmesi için çalıştıklarını söyledi. Toplantıya katılımın yüksek olmasından duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren MadenoÄŸlu, "iki haftadır vatandaÅŸlarımızla buluÅŸma toplantılarımız devam ediyor. Yunus Emre asırlar önce, ’gelin tanış olalım, iÅŸi kolay kılalım, sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz’ demiÅŸ. Biz de sizlerle tanış olmak, bir süre beraber olmak, sorunlarınız, önerileriniz varsa dinlemek için buraya geldik. Muhtarımız burada bize ev sahipliÄŸi yapıyor. Tüm daire müdürlerimiz burada" diye konuÅŸtu.
VatandaÅŸlar, sorunlarını ve yetkililere birebir anlatmanın ve çözüm bulmanın mutluluÄŸunu yaÅŸarken Kaymakam Nazım MadenoÄŸlu’na çalışmalarından ötürü teÅŸekkür ettiler.
Toplantıya ise Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Atilla Bulak, Ä°lçe Milli EÄŸitim Åžube Müdürü Ä°smail Aksoy, daire müdürleri, Kepez Mahalle Muhtarı Baki Karaarslan’ın yanı sıra çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.


 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo