Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE ‘GARİP BİR AKŞAM’!

EREĞLİ’DE ‘GARİP BİR AKŞAM’!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli'de meydana gelen birinci trafik kazasında otomobillerde büyük ölçüde maddi hasar gelirken iki otomobil sürücüsü de olay yerinden araçları bırakarak kaçtı. İkinci kazada ise iki araçta da maddi hasarlar meydana gelirken çarpan otomobil olay yerinden kaçtı. İki kazada da yaralanan olmadı.
Edinilen bilgiye göre,  gece saatlerinde Kışla Mahallesinde meydana gelen ilk kazada, iddiaya göre R. Ç. (26) idaresindeki 67 DR 940 plakalı otomobil aynı istikamette ilerleyen yine iddiaya göre Ãœ. Y. idaresindeki 67 AAP 075 plakalı otomobile çarptı. Alınan bilgilere göre kazanın ÅŸiddeti ile 67 AAP 075 plakalı otomobil direksiyon hâkimiyetini kaybederek yaklaşık olarak 100 metre gittikten sonra karşı ÅŸeride geçti.  Karşı ÅŸeride geçen otomobil kaldırıma çarparak durabildi. Kazada bir araç hurdaya dönerken diÄŸer araçta büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin kazayı incelemelerinin ardından sürücülerin kaçtığının anlaşılmasının üzerine kaza tutanağını tuttu. Kaza da kullanılamaz hale gelen otomobiller çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kazadan sonra kaçtıkları için her iki sürücüye de yaklaşık 600 lira ceza yazıldı. Savcılık olay ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı.

ÇARPIÅžTILAR, KONUÅžTULAR… SONRA UZAKLAÅžTILAR..!
İkinci kaza gece saatlerinde Müftü Mahallesi Jet Yolayrımında meydana geldi. İddialara göre B. K. (24) idaresindeki 34 ALV 568 plakalı otomobil ile park halinde iken kalkış yapan plakası alınamayan otomobille çarpıştı. Kazanın ardından taraflar anlaşmak için araçlardan indikten sonra bir süre konuştular. İddiaya göre daha sonra plakası olmayan otomobilin sürücüsü otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Sürücünün olay yerinden uzaklaşmasının ardından olay yerine gelen polisler kaza tutanağını tuttu.
Kazayı gören vatandaÅŸ polise olayı anlatırken; “Araçta hiçbir ÅŸekilde plaka yok. Ä°ki ÅŸahıs da alkollü. BaÅŸka bir aracın olduÄŸu yerde duruyordu kendisi.  Dörtlü, hiçbir ÅŸey yok. Işık yok, sanki park etmiÅŸler gibi. Bende 34 ALV 568 aracın arkasından geliyorum. Bir anda yukarı dönüyor. Bu sırada kaza oluyor” dedi.

 

EREĞLİ’DE ‘GARİP BİR AKŞAM’!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
şaşkın1
üzgün1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo