Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE ‘GALATASARAY’ İFTARI

EREĞLİ’DE ‘GALATASARAY’ İFTARI

-TARAFTAR- www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ki Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneğince iftar programı gerçekleştirildi.
Dernek Başkanı Timur Şen, Balı Mahallesi Balı Bey'i isimli işyerinde gerçekleştirilen iftar programında yaptığı konuşmada, sonrası açıklamada bulunan Dernek Başkanı Timur Şen, Galatasaray taraftarının her koşulda birbirine kenetlendiğini, üzülmeyi ve sevinmeyi birlikte yaşadıklarını söyledi. Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği’nde görev dağılımının ise ilerleyen günlerde belirleneceğini belirten Şen, şöyle dedi:

ÜYE OLUN… DESTEK OLUN…
"Derneğimizin geçmiş ve gelecek yönetim kurulları adına üye olan ya da olmayan bütün Galatasaray taraftarlarımız, gelin bu yeni oluşumla bizlerle birlikte olun, birlikte hareket edelim, gelin üye olun, destek olun. Çünkü bu dernek Galatasaray futbol takımımızın bölgemiz deplasmanlarından Karabük maçı seyahatini konaklama, tüm masraflarını karşılamıştır. Bölgemizde eksik olan Galatasaray spor bünyesinde hizmete açmış başarılı bir sosyal taraftar derneğidir. Ve de sayamayacağımız veya söylemeyi uygun görmediğimiz birçok sosyal yardım ve projeye destek olmuş ya da imza atmıştır.
Ayrıca evimizde oynana tüm maçlara da gitmek isteyenlere ulaşım ihtiyaçlarını karşılamıştır. Avrupa fatihimiz son olarak 21. şampiyonluğunu kazanan Galatasarayımızla gurur duyuyoruz ve sizleri de gurur duymak için derneğimize, spor okullarımıza, faaliyete bekliyoruz. Gerçekleştirilecek olan 21. şampiyonluk balosu için kulüp ziyaretimiz sonrası bilgilendirme ve açıklama yapılacaktır."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo