Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“EREĞLİ’DE” FUTBOL, TAM ANLAMIYLA DÖRT DÖRTLÜK!

“EREÄžLÄ°’DE” FUTBOL, TAM ANLAMIYLA DÖRT DÖRTLÃœK!

KırÅŸehir Belediyespor, MKE Kırıkkale ve 1074 Çankırı maçları ile çıkışa geçen Kdz. EreÄŸli Belediyespor, BaÅŸkent deplasmanında da Sincan Belediyespor’u ‘adeta’ devirdi... Bayan futbol takımı da sahasında konuk ettiÄŸi Diyarbakır temsilcisi Amed’i 2-0 maÄŸlup etti...


Alınan bilgiye göre, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grup’ta mücadele eden Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, üst üste 4’üncü maçını kazanarak son 3 maçında da kalesini gole kapattı. Eflatun beyazlılar, göz dolduran futbolu ile zirveye  göz kırptı.
BaÅŸkent deplasmanında Sincan Belediyespor’a konuk olan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor BaÅŸkent’ de adeta ÅŸov yaptı. 5. dakikada Azeri golcü Oruj Balashlı’nın golü ile 1-0 öne geçen eflatun beyazlılar, devreye de bu golün avantajı ile girdi.
Ä°kinci yarıya fırtına gibi baÅŸlayan EreÄŸli ekibi, 48. dakikada Burak Toker ile skoru 2-0’a getirdi. 50. dakikada Oruj kendisinin 2 takımının 3’ünçü golünü atarken genç oyuncu Volkan UluÄŸ 52. dakikada skoru 4-0’a taşıdı. KarşılaÅŸma eflatun beyazlıların 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Kdz. EreÄŸli Belediyespor, hafta sonunda sahasında Bolu temsilcisi YeniçaÄŸaspor’u konuk edecek.

KDZ. EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR: 2 AMED: 0
Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden ve geçen hafta zorlu BeÅŸiktaÅŸ deplasmanından 1 puanla dönen Kdz. EreÄŸli Belediyespor ise sahasında Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u konuk etti. Ä°lk yarısı golsüz sona eren karşılaÅŸmada 55. dakikada Serenay ve 64. dakikada Teona Bakradze’nin golleri ile rakibini 2-0 yenen eflatun beyazlılar haftayı 3 puanla kapattı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo