Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE BEKÇİLİK DÖNEMİ BAŞLADI

EREĞLİ’DE BEKÇİLİK DÖNEMİ BAŞLADI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, İçiÅŸleri Bakanlığı’nca emniyet hizmetleri sınıfında ilçede istihdam edilen 18 bekçiye görevlerinde baÅŸarı diledi.
Ä°lçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde düzenlenen törende Kaymakam ÇorumluoÄŸlu’na verdiÄŸi brifingde, an itibari ile eÄŸitimlerini tamamlayan 18 bekçinin 2 haftadır görevde olduÄŸunu söyledi.
Bir bekçinin de halen eÄŸitimde olduÄŸunu belirten Kuyu, hedefin ise ikinci dönem alımlar ile birlikte toplam 40 bekçinin Karadeniz EreÄŸli’de çalışması olduÄŸunu ifade etti.
ÇORUMLUOÄžLU: “BU ÃœNÄ°FORMANIN DA HAKKINI VERECEKSÄ°NÄ°Z”
Kaymakam İsmail Çorumluoğlu da, bekçilere konuşmasında, bekçilerin kazasız görev yapmalarını dileyerek şunları söyledi:
“Kazasız ve belasız görev yapmanızı temenni ediyorum. Bunu, batıdaki ilçelerde daha önce uygulamasını gördük. Uygulamanın baÅŸarılı olacağını düşünüyorum. Ama uygulamanın baÅŸarılı olması biraz da sizin elinizdedir. EÄŸer görevinizi layığı ile yaparsanız bu proje devam eder.
ÇocukluÄŸumuzda bekçi mantalitesi vardı. Bekçinin polislerden bir nebze ayrılan özeliÄŸi, bulunduÄŸu yöreyi tanışım olmasıdır. Bunun kendine göre avantajları olacaktır. Ama bunun yanında yerel çalışmanın bazen dezavantajları da oluyor. Daha düne kadar beraber çalıştığınız kiÅŸiler ile gerek husumet gerekse de lakaytlık olur. Bu tür kötü hadiselere de sebebiyet vermemek gerekir. Kendi arkadaşınız dahi olsa göreviniz ne ise yapmalısınız. Çünkü üniforma taşıyorsunuz. Bu üniformanın da hakkını vereceksiniz.”  
ÇorumluoÄŸlu, daha sonra tek tek elini sıktığı bekçilere görevlerinde baÅŸarı diledi.      

 

EREĞLİ’DE BEKÇİLİK DÖNEMİ BAŞLADI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
kızgın3
gülücük1
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo