Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

EREĞLİ’DE BAYRAMLAŞMA (değişiklik)

Karadeniz Ereğli’de gerçekleştirilecek Kurban Bayramı resmi bayramlaşma programında değişiklik yapıldığı bildirildi.

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 974
  • 0
  • 1 dk

İlçe Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, bayramlaşma programı ile ilgili yapılan ilk açıklamanın aksine ziyaret saatleri ve yerlerinin değiştirildiği belirtildi.   
Yapılan ikinci yazılı açıklama şu şekilde:
21 Ağustos 2018 Salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı’nın birinci günü kaymakamlığımızca düzenlenen Bayramlaşma Programı ile ilgili ilgi yazılarımızda belirtilen program saati ve ziyaret yerleri aşağıdaki gibi değiştirilmiştir.

14.00-14.30 Bayramlaşma (Atatürk Kültür Merkezi)

14.40-15.00 İlçe Jandarma Komutanlığı                   

15.15-15.45 İzmirlioğlu Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret

                  İLK AÇIKLAMA ŞÖYLEYDİ        
Kurban Bayramı dolayısıyla Resmi Bayramlaşma Programı bayramın birinci günü olan 21 Ağustos Salı günü saat 18.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde protokolün, siyasi parti temsilcilerinin, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve halkın katılımıyla gerçekleşecek.
Programa göre saat 19.00’da İzmirlioğlu Huzurevi’ne saat 19.30’da ise Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne ziyaretler yapılacak.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

1 tepki

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber Başına demir saplanan çocuk Başına demir saplanan çocukÇevre ve Yaşam2.0133

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.