Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE 4, ESKİŞEHİR’DE 14!..

EREÄžLÄ°’DE 4, ESKÄ°ÅžEHÄ°R’DE 14!..

BAL Ligi’nde mücadele eden Kdz.EreÄŸli Belediyespor, 8.hafta maçında Bolu temsilcisi YeniçaÄŸaspor’u,  4-0 maÄŸlup etti. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle haftayı, 19 puanla lider Vefaspor’un ardından, 16 puanla 2.sıraya geçti. Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da,  deplasmanda EskiÅŸehirspor’u 14-0 maÄŸlup ederek galibiyetle tanıştı.                                   

BAL Ligi 8. Grupta 8.hafta maçları hafta sonunda oynanırken, sahasında YeniçaÄŸaspor’u konuk eden  Kdz. EreÄŸli Belediyespor, sahadan 4-0’lık galibiyet ve 3 puanla ayrıldı. Maça baskılı baÅŸlayan ve 10.dakikada Barış Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçen eflatun beyazlılar,39.dakikada Mahmut BektaÅŸ ile farkı 2’ye çıkararak soyunma odasına 2 golün avantajı ile gitti.

KarşılaÅŸmanın Ä°kinci yarısında da üstün olan taraf olan eflatun beyazlılar, 50.dakikada Alihan Tezel ve 61. dakikada ise  Ä°brahim Arıkan’ın golleri ile ile farka gitti. Eflatun beyazlılar hafta sonunda deplasmanda Düzce Beyköy’e konuk olacak.

 

KIZLAR ÅžOV YAPTI: 0-14

Kadınlar 1. Ligi 3.haftasında deplasmanda EskiÅŸehirspor’a konuk olan Kdz.EreÄŸli Belediyespor  Bayan Futbol Takımı, sahadan 14-0’lık farklı galibiyetle ayrıldı.  Khatia ( 5), Vehbiye (2), Funda (2), Derya, Ece, Ceren, Melis ve BaÅŸak’ın golleri ile farka giden eflatun beyazlılar, hafta sonunda Adana Ä°dmanyurdu’nu konuk edecek.

EREÄžLÄ°’DE 4, ESKÄ°ÅžEHÄ°R’DE 14!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo