12 o C Kdz. Ereğli

Ereğli-Zonguldak yolunu gezdi

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ereğli-Zonguldak karayolunda devam eden çalışmaları inceledi.

Siyaset 5 yıl 7 ay 6 gün 14 saat 39 dakika önce 782

Haberi Paylaşın

Çakır, ilk olarak Ereğli-Zonguldak Karayolu’nun Ömerli Mahallesi hastane kavşağındaki çalışmalar hakkında müteahhit firmadan bilgiler aldı. Gazetecilere çalışmaları değerlendiren Çakır, şunları söyledi:
“Bugün yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Ereğli-Zonguldak yolunun ne aşamada olduğunu görme amaçlı burada bir dizi ziyaretlerde, incelemelerde bulunduk. İki yerde çalışmalarımız devam ediyor. En önemli Ereğli’de hastane altında ki kavşağa kadar yolun duble yol haline gelmesi noktasında çalışmalar sürüyor. Öncelikli olarak hedefimiz bu diğer yukarıdaki tarafta da yaklaşık 5 cm aşınma asfaltları dökülüyor, yani tam nizami hale geliyor. Yukarıda ki asfaltlarda ödenekler malumunuz son dönemlerde biraz daralma yaşasa da Ereğli-Zonguldak yolunda ki çalışmalarımız devam edecek. Ta ki kış sezonu olup, olumsuz hava şartları gelinceye kadar. Şuan çalışmalarımız sürecek. Aşağıda ki en öncede ifade ettiğim gibi hastanede ki köprü kavşağını tamamlamaya çalışıyoruz. Duble yol olarak şu an ki aşamalar böyle.”
Çakır, daha sonra yönetim kurulu üyeleri, gazeteciler ve yol yapımını gerçekleştiren müteahhit firma yetkilileri ile çalışma yapılan yerleri gezdi.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

14 saat 34 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 13 saat 36 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 7 saat 4 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 9 saat 51 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 15 saat 46 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 9 saat 25 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3 gün 12 saat 54 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
1 gün 11 saat 47 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !