Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ, YENİ ARAÇLARLA TEMİZLENECEK

EREĞLİ, YENİ ARAÇLARLA TEMİZLENECEK

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 29 yeni araç hizmete alındı. Araç tanıtım töreninde konuÅŸan Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay, ’Temizlik olmazsa olmazımız’ dedi.

Ä°lçede temizlik iÅŸlerini yürüten firmanın sözleÅŸme ÅŸartı gereÄŸi tüm araçları yenileyerek hizmete aldığı 2015 model 29 yeni aracın tanıtımı, Emniyet Müdürlüğü karşısındaki Belediye Otoparkı’nda gerçekleÅŸtirildi.

Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları katıldı.

TEMÄ°ZLÄ°K OLMAZSA OLMAZIMIZ

Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni araçları hizmete almaktan mutluluk duyduklarını belirterek; “Kentimizin her noktasında olduÄŸu gibi temizliÄŸin olmazsa olmazımız olduÄŸu düşünüldüğünde, en uç alana kadar hızlı bir ÅŸekilde hizmet etmeye devam edeceÄŸiz. Hizmet personelimizi, bugüne kadar gösterdiÄŸi çalışmalarından dolayı hepsini tebrik ediyorum. Araçlarımızın kazasız ve belasız kullanılmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediye Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı’nın yaptığı duanın ardından, kurban kesilerek, yeni araçlar hizmete alındı.

HİZMETE ALINAN ARAÇLAR

Yedisi büyük, beÅŸi küçük, biri mini olmak üzere 13 çöp aracı, 3 hafriyat aracı, biri büyük, diÄŸeri ise küçük olmak üzere 2 yıkama aracı, 1 konteyner yıkama aracı, biri büyük diÄŸeri ise küçük 2 süpürge aracı, 1 iÅŸ makinesi, 1 kül konteyneri taşıma aracı, 1 atık elektrik eÅŸya taşıma aracı, 2 denetim ve 2 kontrol aracı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo