Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'YE "HAYIR ÇARŞISI" AÇILIYOR !

EREĞLİ'YE "HAYIR ÇARŞISI" AÇILIYOR !

EreÄŸli`de


Edinilen bilgilere göre, 1965’de Müftü Mahallesi Meydanbaşı mevkisinde  eÄŸitim öğretime baÅŸlanan EreÄŸli Lisesi alanında, aynı dönemlerde inÅŸa edilen,15 yılı aÅŸkın süre ise atıl vaziyette duran Spor Salonunun, EreÄŸli Kaymakamlığınca alınan karar sonrası “hayır Çarşısı” olarak düzenlenmesine baÅŸlandı.

 

Edinilen bilgiye göre, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteği başlatılan tadilat çalışmaları ile iç kısımlarında, çeşitli reyonlar oluşturulacak salonda, hayırseverlerin bağışları, giyecek ve eşya bağışları yer alacak.

 Ä°lçede, Kaymakamlık kaydı olma gibi koÅŸullara sahip ihtiyaç sahipleri ise söz konusu reyonlardan ücretsiz ihtiyaçlarını temin edebilecekler.

 Bağışçı ile ihtiyaç sahibinin yüz yüze getirilmemesinin hesaplandığı “Hayır Çarşısı”nın açılışının ise 24 Åžubat Cuma gününe yetiÅŸtirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

 Bu arada, EreÄŸli belediyesi ise bina dışındaki alanda oluÅŸan çalılıkları temizleme çalışması baÅŸlattı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran8
gülücük5
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Haydar pekmezci

27 Åžubat 2023 - 19:17

Endüstri meslek lisesi deprem güçlendirmesi yapılacak bir okuldur. Arazisi şartlı olarak bağışlandığı için okul dışında bir amaçla kullanılamaz.

Cemal kamer

21 Åžubat 2023 - 23:03

Kdz ereğli endüstri meslek lisesi yerinde insanların oturabileceği bir meydan yapılsa o mekruh görüntüden arınabilse kdz ereğli . En güzel yerde cezaevine benzer bir okul var ve yıkılmak üzere çok zayıf . O depremler buraya uğramaz inş kimsenin canı yanmadan okul yıkılır umarım. Bizim insanımız kimsenin canı yanmadan harekete geçmiyor malesef

Yorum Yazın

Canlı Radyo