Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'YE KORONA PİYANGOSU !.

EREĞLİ'YE KORONA PİYANGOSU !.

BAL Ligi tescil edildi, alacakları olan futbolcular unutuldu..


TFF dün TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig ile  Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynanmamasına karar verdi. TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararını önümüzdeki günlerde açıklayacağı duyuruldu.

 BAL Liginde kulüp tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Ereğli Belediyespor’da yönetim söz konusu kararı olumlu karşıladı.  Son 4 haftaya Devrek Belediyespor’un 7 puan gerisinde giren ve sezon sonu  Süper Amatör şampiyonu ile Play-out oynama endişesi ve küme düşme korkusu yaşayan eflatun beyazlılar, bu kararla rahat bir nefes alırken, aylardır gündemde olan futbolcu alacakları yeniden tartışma konusu oldu.

Dışarıdan gelen (Devre arası gelenler dâhil)  bazı futbolculara tüm alacaklarını ödeyen yönetimin özellikle peşinatlarının ilk taksitini sezon başında ödediği yerli oyunculara Ocak ayında verilen 2. taksitleri ödeme sözünü yerine getirmediği öğrenildi. Bu oyuncuların Ocak’tan Şubat’a atılan ve pandemi sürecinde ise askıya alınan ödemelerinin yapılmaması büyük tepki çekti.

Çok sayıda oyuncuya Ocak ayı içinde   sadece sembolik bir ödeme yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan TFF'nin BAL  ligi  tescil formatını  önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

En büyük ihtimal 2020 -2021 sezonunda BAL Ligi’nde Zonguldak’ı,  Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor ile ligler tescillendiğinde yerel ligin lideri olan Kilimli Belediyespor  temsil edecek. 2020-2021 sezonunda normal sezonu en altta bitiren takım direk küme düşecek, üstündeki takım ise baraj maçı oynayacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo