Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'YE HAYRAN KALDI !

EREÄžLÄ°'YE HAYRAN KALDI !

New York’ta, üst düzey Emniyet Müdürü olan İdris Güven, Belediye Başkan Vekili Emrah Karaarslan’ı ziyaret etti.


ABD’nin en büyük polis teÅŸkilatına sahip New York’ta, üst düzey Emniyet Müdürlerinden biri olan Ä°dris Güven, ailesi ile birlikte, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Vekili Emrah Karaarslan’ı ziyaret etti.

Güven, Sevgi Barış Dostluk Festivali öncesinde telefonda görüntülü konuÅŸtuÄŸu Halil Posbıyık’a selam ve sevgilerini iletti.

ABD’nin en büyük polis teÅŸkilatına sahip New York’ta (NYPD), üst düzey Emniyet Müdürlerinden biri olan Ä°dris Güven, tatil için geldiÄŸi Türkiye’de eÅŸi Leyla ve kızı Reyyan ile birlikte Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Vekili Emrah Karaarslan’ı ziyaret etti.

BAÅžKAN POSBIYIK FESTÄ°VALE DAVET ETMÄ°ÅžTÄ°

21-24 Temmuz tarihlerinde 22. si gerçekleÅŸtirilen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali öncesi Halil Posbıyık ile görüntülü bir görüşme yaptığını ve Posbıyık’ın kendisini festivale davet ettiÄŸini belirten Güven, yıllık izin programı nedeniyle festivale katılamadığını ancak Türkiye ziyareti programında EreÄŸli’ye de yer verdiÄŸini belirterek ÅŸunları söyledi:

“Halil Posbıyık Bey daha önce görüşmelerimiz oldu. Beni layık görüp EreÄŸli’ye davet ettikleri için kendisine tekrar teÅŸekkür ediyorum. Åžehir dışında olması nedeniyle kendileri ile bugün tanışma fırsatı bulamadık. Ekibi Selma Hanım ve Recep Bey’e bizlere karşı gösterdikleri ilgi ve alaka için teÅŸekkür etmek istiyorum.

 EREÄžLÄ° MÃœKEMMEL BÄ°R ÅžEHÄ°R

Gün içerisinde EreÄŸli’yi gezme fırsatı bulduk. Gerçekten çok beÄŸendik, bence mükemmel bir ÅŸehir. Ne çok büyük, ne küçük. Åžirin bir ÅŸehir, sahili, kafeleri.. Halkına hizmet eden bir belediye. Erdemir yakında ve kente istihdam saÄŸlıyor diye düşünüyorum. Türkiye’nin dört bir tarafı cennet, 32 yıldır yurt dışında yaÅŸamama raÄŸmen, kalbim Türkiye için atıyor. Gizli saklı, güzel hazineler var. EreÄŸli de bunlardan bir tanesi….

BAŞKAN POSBIYIK ÇOK SEMPATİK VE RENKLİ BİR ABİMİZ

BaÅŸkan Posbıyık’a çok teÅŸekkür ediyorum. Gerçekten çok sempatik ve çok renkli bir abimiz, o kadar yakın gördüm kendimi. Kendisiyle bugün görüşemememiz beni biraz üzdü. Daveti için tekrar teÅŸekkür ediyorum. Ãœmit ediyorum ki bir dahaki festivale, tekrar ailemle birlikte gelme imkanı buluruz. EreÄŸli halkına selam ve sevgilerimi iletiyorum.

 Ä°LK KEZ BÄ°R TÃœRK EMNÄ°YET MÃœDÃœRÃœ OLDU

“1991 yılından bu yana Amerika’da yaşıyorum. 18 yıldır polis memuruyum. New York Polis TeÅŸkilatı Özel Hareket Dairesindeki 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yapıyorum. Aslen Giresunlu’yum ve Ä°stanbul’da doÄŸdum. Psikoloji mezunuyum. Aynı zamanda master öğrencisiyim. Evli üç çocuk sahibiyim. Yurt dışında yaÅŸayan bir çok  Türk vatandaşımız benden yüksek rütbelere geleceÄŸine inanıyorum, bunun gerçekten olmasını istiyorum.

GENÇLERE TAVSİYELERİ

Gençlerden hedeflerini yüksek tutmalarını istiyorum. Bir yere iÅŸe gireyim hayatım kurtulsun deÄŸil. Hedefleriniz sizi korkutacak derecede yüksek olsun. Adımlarınızı hep bir ilerisi için atın. Yeni dünya düzeninde sadece üniversite mezunu olmak yetmiyor. Akranlarınızdan, etraftaki insanlardan bir tık daha güçlü olmanız gerekiyor. Bu yabancı dil olabilir, spor olabilir, enstrüman çalabilirsiniz, dünyaya bakış açınızı deÄŸiÅŸtirebilirsiniz.  Türk halkı çalışkan bir millettir. Türk insanı gerçekten akıllı. Türk’ün yapamayacağı, baÅŸaramayacağı bir ÅŸey yoktur. Yılmayın, devamlı mücadele edin. Ä°nÅŸallah millet olarak bizleri çok daha güzel günler bekliyor.”

 KENTÄ° TANITAN ÇEŞİTLÄ° HEDÄ°YELER VERÄ°LDÄ°

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Emrah Karaarslan, İdris Güven ve ailesine Herkül Heykeli, Elpek Bezinden hazırlanan şal, kenti tanıtıcı hediyelerle birlikte Kdz. Ereğli Kadın Gücü Koopretifi Başkanı Neriman Posbıyık tarafından özel olarak hazırlatılan ürünlerden oluşan bir hediye sepeti takdim etti.

 AMERÄ°KALI FUTBOLCUDAN FORMA

Ayrıca Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Vekili Emrah Karaarslan ve Kdz. EreÄŸli Belediyespor Kadın Futbol takımının Amerikalı Futbolcusu Rashida Marie Beal da, Güven’e EreÄŸli Belediyespor forması hediye etti.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Selma Açıkgöz, Başkan Danışmanı Atike Önder ve bazı daire müdürleri de hazır bulundu.

EREÄžLÄ°'YE HAYRAN KALDI !

New York’ta, üst düzey Emniyet Müdürü olan İdris Güven, Belediye Başkan Vekili Emrah Karaarslan’ı ziyaret etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo