Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'YE GETİRİLDİ !

EREÄžLÄ°'YE GETÄ°RÄ°LDÄ° !

Otobandaki kazada yaralanan İsmail Örnek`ten güzel haber geldi.


OÄŸuz Örnek ve Begüm LikoÄŸlu’nun babası, UÄŸur LikoÄŸlu’nun kayınpederi,Karadeniz EreÄŸli Ä°lçesi esnaflarından Ä°smail Örnek, 1 Nisan’da geçirdiÄŸi trafik kazasının ardından ağır yaralı olarak Bilkent Åžehir Hastanesi yoÄŸun bakım ünitesine kaldırılmıştı.

Bir hafta kadar yoÄŸun bakımda yaÅŸam mücadelesi veren Örnek’in saÄŸlık durumunun her geçen gün iyiye gitmesi, doktorları umutlandırmış, ailesini ise sevindirmiÅŸti.

Birkaç gündür, su içip yemeÄŸini yiyebilen, çevresindekileri de tanıdığı görülen Örnek’in son tetkiklerini yapan doktorları, bundan sonraki tedavi sürecinin Karadeniz EreÄŸli’de devam edebileceÄŸini bildirdi.

Bu gece Özel Echomar Hastanesine getirilecek olan Örnek’in tedavisine hastanenin servisinde devam edilecek.

NE OLMUÅžTU?

Ä°smail Örnek idaresindeki 67 LG 917 plakalı panelvan minibüs, Kızılcahamam mevkisinde arıza yapmasının ardından, yol kenarında durduÄŸu sırada, aynı istikamette seyir halindeki kamyonun çarpması sonucu sürücü Örnek ağır yaralanmış, birlikte seyahat ettiÄŸi arkadaşı, Düzce’nin tanınmış esnaflarından Ferit Küçük ise aracın altında kalarak yaÅŸamını yitirmiÅŸti. Kazada yaÅŸamını yitiren Küçük, memleketi Düzce’de topraÄŸa verilmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Åžener GÃœL

12 Nisan 2023 - 05:33

Sevdiğim bir abimdir. Allah çocuklarına ve torunlarına bağışlasın,

Yorum Yazın

Canlı Radyo