Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ VE TÜRKİYE GENELİ SON DURUM !.

EREÄžLÄ° VE TÃœRKÄ°YE GENELÄ° SON DURUM !.

Ereğli`de son 24 saatte 3 vefatla korona kaynaklı vefat sayısı 61`e çıktı. Türkiye genelinde 139 can kaybı var.


EreÄŸli’de Korona Virüs kaynaklı can kaybı sayısı sabah saatlerinde 1 ve akÅŸam saatlerinde gelen 2 can kaybı haberi ile 61’e çıktı.

Cuma günü Korona kaynaklı  6 vefatla sürecin başından bu yana aynı gün en fazla ölüm olayının yaÅŸandığı, dün ise 1 kiÅŸinin daha hayatını kaybettiÄŸi EreÄŸli’de, bu günde 3 can kaybı yaÅŸandı.

Sabah saatlerinde Kdz.EreÄŸli Devlet Hastanesinde bir süredir tedavisi süren ve ilçeye baÄŸlı Artıklar köyünde  ikamet ettiÄŸi öğrenilen 73 yaşındaki erkek hasta A.A’nın hayatını kaybetmesi ile Korona kaynaklı can kaybı sayısının 59’a çıktığı ilçede , akÅŸam saatlerinde de Devlet  ve Özel Echomar  Hastanesinde  tedavi gören 74 yaşındaki erkek hastalar A.E ve  E.Ö.’de  Korona virüs nedeniyle hayatlarını kaybetti.

A.A bugün Korona Virüs tedbirleri alınarak topraÄŸa verilirken, A.E ve E.Ö’nün ise yarın (Pazartesi) son yolculuÄŸuna uÄŸurlanacağı öğrenildi.

3 vefatla birlikte  EreÄŸli’de Korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 61’e yükseldi.

Bu arada SaÄŸlık Bakanı Koca günün verilerini açıkladı. Türkiye genelinde son 24 saatte 139 kiÅŸi hayatını kaybederken, 6.017  kiÅŸi daha koronaya yakalandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
gülücük3
şaşkın3
üzgün1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
FIRAT YALMAN

22 Kasım 2020 - 22:00

BENCE TÜRKİYE GENELİNDE DERHAL SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLMELİ ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI HÜKÜMET DAHA NEYİ BEKLİYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM SAYGILARIMLA ARZ EDERİM

Yorum Yazın

Canlı Radyo