Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ VE ALAPLI'DAN ACI HABERLER VAR !

EREÄžLÄ° VE ALAPLI'DAN ACI HABERLER VAR !

Ereğli ve Alaplı`dan acı haberler var. Ereğli ve Alaplı`da bugün kaybettiklerimiz.


Merhum Ahmet Albayrak’ın torunu, merhume Emine Albayrak ve Merhum Talat Şükrü Albayrak’ın kızı, Turhan Çalkam’ın eÅŸi, Filiz, Elif, Emel Çalkam’ın anneleri, Ahmet, Zerrin ve Zayit Albayrak’ın kardeÅŸleri, Nezih Bayender, Ali Ekber Karaçam’ın kayınvalideleri, Bora Bayender ve Civan Karaçam’ın anneanneleri, Zeynep ÇALKAM vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Aydın Sultanhisar camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Aydın Sultanhisar mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

Kamyoncu esnaflarından Durdu UludaÄŸ’ın eÅŸi; Nurettin UludaÄŸ, Muhammet UludaÄŸ, Mehmet UludaÄŸ ve Nur UludaÄŸ’ın anneleri  Fatma ULUDAÄž vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına Müteakip Armutlu cuma Aydın Köyü Kışla Mahallesi  mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

Cenazeye katılmak isteyenler için Saat 14:00’de Devrek Yolu Özmar karşısından araç kaldırılacaktır .

 

Åžamlar Köyü Ä°sa mahallesi sakinlerinden; Fatma BaÅŸaran’ın eÅŸi; Åžerife Hanife, Aysun, Aygül ve AyÅŸe’nin babaları ; Sinan UludaÄŸ’ın kayınpederi  Osman BAÅžARAN vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün  öğle namazından önce Åžamlar Köyü Ä°sa mahallesi mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Alaplı 690 Evler sakinlerinden  merhum Ahmet Çelik ve  Zinnet Çelik’in oÄŸulları; Zafer, Åževket, Namık ve Erdinç Çelik’in kardeÅŸleri; Zeynep Çelik’in eÅŸi; Kübra ve Muhammet Çelik’in babaları ; Çelikler Halı Saha  ve Eski Çelik Market’in sahibi Alaplı esnaflarından Muzaffer ÇELÄ°K vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün  öğle namazına müteakip Alaplı Merkez Camiinde  kılınacak cenaze namazının ardından 690 Evler Åžehir mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo