Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ VE ALAPLI'DA SON DURUM !.

EREÄžLÄ° VE ALAPLI'DA SON DURUM !.

Zonguldak genelinde Korona Virüs`den hayatını kaybedenlerin sayısı 15`i buldu.


Hafta sonu ile birlikte Zonguldak genelinde Korona Virüs vaka sayısı 267, Yine il genelinde Korona Virüs’den hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e ulaÅŸtı.

EreÄŸli’de ise Cuma günü 13 olan sonucu pozitif çıkan vaka sayısına 1 pozitif sonuç daha eklenince 14’e ulaşırken, ilçede 11 kiÅŸinin de test sonuçlarının beklendiÄŸi öğrenildi.

Bu arada Alaplı’da da adeta alarm verildi. Ä°lçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, ilçede ÅŸu ana kadar 11 vatandaşın Kovid-19 testinin pozitif çıktığını, vakalarla ilgili temaslı vatandaÅŸ sayısının da 120 civarında olduÄŸunu ifade ederek, "Ama maalesef bu sayılarda artış olma ihtimali çok yüksek. Åžu an, tedavileri hastanede ve evlerinde devam eden hastalarımız var. Hayati tehlikesi olan hastamız bulunmamakta. Ä°nÅŸallah olumsuz bir durumla karşılaÅŸmayız. Ciddi tedbirler almalıyız, alacağız.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün64
şaşkın20
kızgın14
hayran3
gülücük2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
EreÄŸliden birisi

07 Nisan 2020 - 02:22

Yaklaşık 3 hafta önce istanbuldan gelen birisi için daha bikaç gün öncsi eve takip yapıolar allah korusuno 3 hafta pozitifli dolaşsa zaten olay bitmiş oluo madem hic takip etmeyin benceçok garip

Yalcin bozkurt

06 Nisan 2020 - 09:50

Siz zamanında İstanbul'dan ilçeye giriş yapanları karantinaya almadınız ilçede yaşayan ların hayatını riske attınız sayın kaymakamım

Yorum Yazın

Canlı Radyo