13 o C Kdz. Ereğli

Ereğli Sporcuları İyi Başladı!.

-İzzet Özdemir ile Fikri Kapan, ilk tur ön eleme maçlarını kazanarak bir üst tura geçtiler.

Spor 6 yıl 11 ay 27 gün 16 saat 15 dakika önce 1441

Haberi Paylaşın

Türkiye 3 Bant bilardo Şampiyonası 2. Etap müsabakalarına katılan Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nden İzzet Özdemir ile Fikri Kapan, ilk tur ön eleme maçlarını kazanarak bir üst tura geçtiler.
Giresun’un 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda devam eden karşılaşmalarda ilk maçını L1 Grubunda Süleyman Er ile oynayan Kapan, rakibini yenmesinin ardından, ikinci maçına çıktı.
Kapan, Hıdır Ecedoğan’ı yenmeyi başardığı grubunda elde ettiği 4 puan ile bir üst eleme turuna yükselen isim oldu.

ÖZDEMİR DE 2 GALİBİYETLE
Zonguldak’taki usta ıstekalardan Özdemir de, Ali Kemal Özdemir’i iyi bir oyunla geçmesinin ardından ikinci maçına çıktı. Erhan Gürsoy ile oynadığı karşılaşmayı da kazanan Özdemir de, 2. Ön eleme grubuna yükselmeyi başardı.
Böylece, Ereğli’den şampiyonaya katılan 6 sporcudan 2’si, birinci ön eleme maçlarını geçti. Kapan, bugün K2 grubunda ilk maçını Mustafa Önel ile saat 11.00’de oynayacak. Ali Yolay ile oynayacağı grubundaki ikinci maçın saati ise ilk maçın sonucuna göre belirlenecek.
Özdemir ise J3’deki ilk grup maçını saat 14.00’de Seyfettin Ayar ile yapacak. Özdemir’in de ikinci maçının saati, ilk maçın sonucuna göre belirlenecek.

YÜCESAN VE BASMAZ YARIN
Ereğlili sporculardan Cüneyt Solukcu’nun, rahatsız olan babasının durumunun ağırlaşması üzerine son anda katılamadığı şampiyonada yarın ise Deniz Yücesan ile Orkan Basmaz karşılaşmalarını oynamaya başlayacaklar.
Bilardoseverler, 20 masada oynanan karşılaşmaları 4 kameradan canlı, diğer masaları ise elektronik tabeladan canlı olarak takip edebilecekler.

Diğer yandan sporcular Kapan, Özdemir ve Basmaz, karşılaşmalardan boşta kalan zamanlarında ise Giresun’un tarihi ve turistik yerlerini geziyorlar.
Ereğli’den şampiyonaya katılan Ersin Aktaş ise ilk grup maçlarını 5 Mayıs’ta oynayacak. Büyükler Kadınlar ve Gençler kategorilerinde yaklaşık 1200 sporcunun katıldığı dün başlayan Şampiyona 12 Mayıs’ta sona erecek.
Ereğli FM ailesi olarak, şampiyonada üst tura geçen sporcuları kutluyor, diğer sporculara başarılar diliyoruz.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 16 saat 24 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 17 saat 36 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 11 saat 41 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 8 saat 54 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 11 saat 15 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 5 saat 30 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
15 saat 58 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 13 saat 37 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 9 saat 46 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 14 saat 44 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !