Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli Sporcuları İyi Başladı!.

Ereğli Sporcuları İyi Başladı!.

-İzzet Özdemir ile Fikri Kapan, ilk tur ön eleme maçlarını kazanarak bir üst tura geçtiler.


Türkiye 3 Bant bilardo Åžampiyonası 2. Etap müsabakalarına katılan Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’nden Ä°zzet Özdemir ile Fikri Kapan, ilk tur ön eleme maçlarını kazanarak bir üst tura geçtiler.
Giresun’un 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda devam eden karşılaÅŸmalarda ilk maçını L1 Grubunda Süleyman Er ile oynayan Kapan, rakibini yenmesinin ardından, ikinci maçına çıktı.
Kapan, Hıdır EcedoÄŸan’ı yenmeyi baÅŸardığı grubunda elde ettiÄŸi 4 puan ile bir üst eleme turuna yükselen isim oldu.

ÖZDEMİR DE 2 GALİBİYETLE
Zonguldak’taki usta ıstekalardan Özdemir de, Ali Kemal Özdemir’i iyi bir oyunla geçmesinin ardından ikinci maçına çıktı. Erhan Gürsoy ile oynadığı karşılaÅŸmayı da kazanan Özdemir de, 2. Ön eleme grubuna yükselmeyi baÅŸardı.
Böylece, EreÄŸli’den ÅŸampiyonaya katılan 6 sporcudan 2’si, birinci ön eleme maçlarını geçti. Kapan, bugün K2 grubunda ilk maçını Mustafa Önel ile saat 11.00’de oynayacak. Ali Yolay ile oynayacağı grubundaki ikinci maçın saati ise ilk maçın sonucuna göre belirlenecek.
Özdemir ise J3’deki ilk grup maçını saat 14.00’de Seyfettin Ayar ile yapacak. Özdemir’in de ikinci maçının saati, ilk maçın sonucuna göre belirlenecek.

YÃœCESAN VE BASMAZ YARIN
EreÄŸlili sporculardan Cüneyt Solukcu’nun, rahatsız olan babasının durumunun ağırlaÅŸması üzerine son anda katılamadığı ÅŸampiyonada yarın ise Deniz Yücesan ile Orkan Basmaz karşılaÅŸmalarını oynamaya baÅŸlayacaklar.
Bilardoseverler, 20 masada oynanan karşılaşmaları 4 kameradan canlı, diğer masaları ise elektronik tabeladan canlı olarak takip edebilecekler.

DiÄŸer yandan sporcular Kapan, Özdemir ve Basmaz, karşılaÅŸmalardan boÅŸta kalan zamanlarında ise Giresun’un tarihi ve turistik yerlerini geziyorlar.
EreÄŸli’den ÅŸampiyonaya katılan Ersin AktaÅŸ ise ilk grup maçlarını 5 Mayıs’ta oynayacak. Büyükler Kadınlar ve Gençler kategorilerinde yaklaşık 1200 sporcunun katıldığı dün baÅŸlayan Åžampiyona 12 Mayıs’ta sona erecek.

Ereğli FM ailesi olarak, şampiyonada üst tura geçen sporcuları kutluyor, diğer sporculara başarılar diliyoruz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo