Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ ŞOV YAPTI: 6-0

EREÄžLÄ° ÅžOV YAPTI: 6-0

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Bölgesel Amatör Ligde sezonun ikinci yarısına, haftaya lider giren Hendek deplasmanında aldığı 1 puanla baÅŸlayan Kdz. EreÄŸli Belediyespor, sahasında konuk ettiÄŸi Düzce temsilcisi KaynaÅŸlı Belediyespor’u 6-0 maÄŸlup etti.
Alınan bilgiye göre, karşılaÅŸmaya Yusuf Åženlik, Zeki GündoÄŸdu, Ozan Aydın, Vijdan AladaÄŸ, Erol Durbakan, Enis Gül, Gökay YiÄŸit, Gökhan Kaya, Volkan UluÄŸ, Muhammet Enes Demir ve Koray Kurt ilk on biri ile çıkan eflatun beyazlılar, 22. dakikada Erol Durbakan ile 1-0 öne geçerken, 29 ve 44. dakikalarda Koray Kurt ile farkı 3’e çıkararak soyunma odasına 3-0 üstün girdi.
Ä°kinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan eflatun beyazlılarda Antrenör Ufuk Ä°skender, 60. dakikada Zeki GündoÄŸdu, Emre Berkan KahvecioÄŸlu, Muhammet Enes Demir, Hami Baytar ve Vijdan AladaÄŸ, Oruj Balashlı deÄŸiÅŸikliklerini yaptı. Eflatun beyazlılar, 77. dakikada Gökay YiÄŸit, 81. Dakikada Enis Gül, 88. dakikada Hami Baytar ile 6-0’ı bularak farka koÅŸtu.
Bu galibiyetle puanını 25’e çıkaran eflatun beyazlılar, lider Hendek’in maÄŸlup olduÄŸu, hafta sonuçları itibari ile liderliÄŸi elinde alan AlemdaÄŸ’ın da berabere kalarak 2 puan kaybettiÄŸi haftayı avantajlı geçti.
Ereğli Belediyespor gelecek hafta Devrek deplasmanına konuk olacak.

 

EREÄžLÄ° ÅžOV YAPTI: 6-0

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo